Rechtsback Daley Windhorst houdt een Neptunus-speler van de bal. Zaterdag speelt Daley tegen zijn broer Charlie (ex-Nootdorp), die sinds dit seizoen voor ARC uitkomt. Foto:

SV Nootdorp wint, RKDEO verliest

Zaterdag speelde SV Nootdorp thuis tegen laagvlieger Neptunus Schiebroek. Zondag speelde RKDEO thuis tegen Groeneweg.

Neptunus kwam na een kwartier spelen wel op voorsprong maar kon deze niet vasthouden. Met nog ongeveer 20 minuten op de klok maakte SV Nootdorp het karwei af. Jersylee Riley kon met een uiterste krachtinspanning de bal nog net voor de achterlijn binnenhouden en meegeven op Gillian Pieper die de Neptunus keeper het nakijken gaf. Neptunus was nog aan het bekomen van de gelijkmaker of Jeffrey Flohr knalde Nootdorp op voorsprong, 2-1. Dat was ook de eindstand. SV Nootdorp blijft samen met FC 's-Gravenzande aan kop in de 1e klasse B. RKDEO mocht thuis aantreden tegen het 1 plaats hoger genoteerde Groeneweg. Na bijna een uur spelen kwam RKDEO op achterstand maar kwam een kwartier later door een doelpunt van Hayden Bergen op gelijke hoogte. Terwijl RKDEO naarstig op zoek was naar de winnende treffer, kreeg het drie minuten voor tijd de deksel op haar neus. Totaal onverwachts en tegen de verhoudingen in wist Groeneweg keeper Dennis Hendriks te verschalken en ging het met 3 punten huiswaarts. RKDEO moet de komende weken dringend punten gaan halen want anders komt het degradatiespook angstig dichtbij.