Rowdi Nobbe, een van de doelpuntenmakers van DSVP.
Rowdi Nobbe, een van de doelpuntenmakers van DSVP. Foto:

Revanche voor DSVP tegen Zestienhoven

In de uitbeurt tegen Zestienhoven ging het destijds volledig mis voor DSVP: een 6-0 nederlaag. Afgelopen zaterdag nam DSVP revanche: de mannen van trainer John de Letter stapten met een 3-0 zege van het veld.

DSVP begon scherp en kwam al snel op voorsprong. Uit een voorzet van Hozan Hussaini wist centrumspits Jim Jense het net te vinden (1-0). En dat was even schrikken voor de Rotterdammers. Gaandeweg namen zij het initiatief over, maar DSVP hield stand mede door goed keeperswerk van Tom Bénard. Het zag er naar uit dat het in de eerste helft bij deze treffer zou blijven, maar op slag van rust werkte Rowdi Nobbe, uit een voorzet van Remco Pruijsers, de bal achter keeper Mickey Nijman (2-0). In het tweede bedrijf hield DSVP zich goed staande, ondanks dat het vlot combinerende Zestienhoven een tandje bijgeschakeld had. De afwerking bleek tot opluchting van de Pijnackernaren deze middag niet het sterkste Rotterdamse wapen. Bovendien bleek goalie Tom Bérnard enkel malen een enorme 'sta in de weg' voor de mannen van het trainersduo André Stafleu en Peter Scheffer. In de slotfase gaf Zestienhoven nog even gas, met als gevolg dat DSVP voorin wat meer bewegingsvrijheid kreeg. Kort voor het eindsignaal van scheidsrechter Van Ekelenburg (geen gele kaarten) werd Hozan Hussaini door Lars Nomden in stelling gebracht en bepaalde hij de eindstand op 3-0.