De tafels waren prachtig versierd met onder andere rozen van Avance Roses uit Berkel en Rodenrijs. (Foto: Marc van Baasbank)
De tafels waren prachtig versierd met onder andere rozen van Avance Roses uit Berkel en Rodenrijs. (Foto: Marc van Baasbank) Foto:

Diner De Klimmende Règâhs haalt 7500 euro op

De Klimmende Règâhs, een vriendengroep uit de wijk Biesland, onderdeel van De Bras in Ypenburg, heeft tijdens het benefietdiner 'Vier de Liefde' in Het Witte Paard in Nootdorp 7500 euro opgehaald.

De 180 gasten, die zich extra feestelijk hadden uitgedost, kregen voor hun sponsorbijdrage een viergangendiner inclusief wijnarrangement voorgeschoteld van formaat. Dat alles onder de bezielende leiding van de heren van Leijgraaff Catering uit Rijswijk. Het volgende feest staat gepland op zaterdag 18 maart, ook weer in het Witte Paard, kaarten à dertig euro zijn verkrijgbaar via feest@deregahs.nl. Tijdens het diner kreeg ook Chef de Mission 2017 van Alpe d'HuZes, Brenda Tholens het woord.
Zij benadrukte dat ze het gekozen thema voor het diner, 'Vier de Liefde', zo mooi vond aansluiten bij Alpe d'HuZes: "Want je viert de liefde voor het leven. We hopen dat er ooit niemand meer doodgaat aan kanker, dat is het doel. En daar werken we voor met zijn allen. Samen met alle vrijwilligers en al die duizenden klimmers hebben we na elf jaar 140 miljoen opgehaald."

Alle foto's en verdere informatie zijn terug te vinden op de facebookpagina van De Klimmende Règâhs: Facebook.com/De-Klimmende-Règâhs.