Mike Hollenberg, hier in een kopduel, maakte de winnende treffer voor SV Nootdorp. (Foto: Sander de Hollander) Foto:

Nootdorp wint, RKDEO op de valreep gelijk

Beide Nootdorpse voetbalclubs speelden afgelopen weekend een thuiswedstrijd. SV Nootdorp ontving Voorschoten '97 en RKDEO TOGB uit Berkel

SV Nootdorp kwam na een half uur spelen op voorsprong door een penalty die benut werd door Daley Windhorst. Nog voor de thee kwamen de bezoekers uit Voorschoten op gelijke hoogte. Na de doelwisseling kwam er een beter en feller Nootdorp uit de kleedkamer. Mike Hollenberg trapte twintig minuten voor tijd een vrije trap perfect langs de muur en in het uiterste hoekje van het doel. Eindstand 2-1.

RKDEO
RKDEO tekende dankzij Ryan Lugtigheid voor de verdiende voorsprong. Echter, vlak voor rust maakte TOGB gelijk. Na de doelwisseling kwam TOGB op voorsprong. RKDEO liet het er niet bij zitten. Ze zochten de aanval en uiteindelijk kon Greeve de bal na een rebound tegen de touwen schieten waardoor de 2-2 op het scorebord kwam te staan.