Op de Molenaar Blonkweg is zaterdagmiddag een motorrijder onderuit gegaan. De schrik zat er goed in, maar de bestuurder maakt het inmiddels goed. (Foto: Jonathan de Bruin)
Op de Molenaar Blonkweg is zaterdagmiddag een motorrijder onderuit gegaan. De schrik zat er goed in, maar de bestuurder maakt het inmiddels goed. (Foto: Jonathan de Bruin) Foto:

Berichten Telstar Online

Ergernis over N470 op papier
De postbode bezorgde vorige week een heel boekwerk op onze redactie. Een anonieme automobilist heeft zijn dagelijkse ergernissen op de N470 van zich af geschreven. Van onoplettende verkeersdeelnemers tot scheurende automobilisten en doorgeslagen malloten. De Provinciale Thriller is te lezen op Telstar Online.

Verbouwing Hofland in mei
Het voormalig zorgcentrum 't Hofland aan de Oranjelaan wordt zeer waarschijnlijk nog voor de zomer gereed gemaakt voor het huisvesten van statushouders en starters. Het hangt af van het moment van afgeven van de vergunning. Maar de gemeente gaat er vanuit dat ze in mei 2017 kunnen starten met het opknappen van het pand.

Slimme meter weer uit huis
Netbeheerder Stedin haalt bij een inwoonster van Delfgauw kosteloos weer de slimme meter uit haar meterkast. De vrouw is naar eigen zeggen doodziek geworden door de straling van het apparaat. Ze kan amper nog lopen en haar haar valt uit.

Vader zoekt getuigen
Woensdagochtend 15 februari rond 07.30 uur fietste een meisje over de rotonde bij de Parklaan in Tolhek. Ze werd geschept door een kleine witte Toyota. De bestuurder of bestuurster reed na het ongeluk gewoon door. De vader van het meisje zoekt getuigen van dit voorvalletje.