Start werkzaamheden uitbreiding TNO Ypenburg

"Omdat het in totaal om een kleine 800 palen gaat waarbij 8-10 palen per dag worden geslagen, duurt het heien maximaal 20 weken. De heiwerkzaamheden vinden van maandag tot en met vrijdag plaats tussen 07.00 en 16.30 uur", meldt een woordvoerder van TNO. In aanloop naar de werkzaamheden worden de bouwmaterialen aangeleverd langs de Ypenburgse Boslaan.

Vanaf deze maandag starten deze bouwactiviteiten bij TNO, te beginnen met de aanvoeren van groot materieel ten behoeve van de funderingswerkzaamheden. Vanaf woensdag 15 februari starten de heiwerkzaamheden.

Markeringen
Vanaf 27 februari wordt ook de ingang vanaf de Spoorlaan aan de achterzijde van het TNO terrein langs de A4 in gebruik genomen voor de aanvoer van bouwmaterialen. De route wordt vooral gebruikt door fietsers. Met de gemeente zal afstemming plaatsvinden over markeringen ter plaatse om gebruikers hierop te attenderen. De Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO) is een onderzoeksinstituut met als doelstelling het in opdracht van overheden en andere marktpartijen toepassen van wetenschappelijke kennis in de praktijk.