Taizéviering in de Ontmoetingskerk

Zondag 19 februari om 19.00 uur zal de maandelijkse Taizéviering plaats vinden in de Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, Pijnacker.

In Pijnacker organiseren de gezamenlijke kerken maandelijks een Taizéviering. De plaats van handeling is wisselend. Dan is het in die kerk en dan in deze. Ook op 19 februari is iedereen weer van harte welkom bij de Taizéviering, die deze in de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg nummer 91 wordt gehouden.
De organisatoren melden: "We lezen twee teksten uit de Bijbel, het thema is Liefde, en we zullen veel met elkaar zingen, alles in verschillende talen om de verbondenheid met mensen in de rest van de wereld vorm te geven. Natuurlijk is er ook ruimte voor stilte, om in alle rust de woorden te laten bezinken en tot je door te laten dringen. Na afloop van de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop thee of koffie. Iedereen is van harte welkom."
Taizévieringen zijn ook interessant voor mensen die niet zo kerkelijk zijn maar wel op zoek naar stilte, rust en harmonie.