Een gezellige drukte in de heropende winkel.
Een gezellige drukte in de heropende winkel. Foto:

Eigenaar BEZO neemt Nedlux over

Hans van Winden van BEZO Zonwering heeft in Delft een bestaande zonweringswinkel overgenomen, namelijk Nedlux aan de Foreestweg 8, aan de westkant van Delft.

Deze winkel was door een samenloop van omstandigheden gesloten terwijl er nog genoeg werk aan de winkel was. Via via hoorde Hans van Winden dat en in korte tijd leidde dit tot het overnemen van de winkel, die zich vooral richt op Delft en Rijswijk.
Niet ver van de winkel wordt in Sion bijvoorbeeld een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Dat is voor de winkel een bron van nieuwe opdrachten.
Vrijdag 10 februari was de feestelijke heropening van de winkel die gewoon Nedlux blijft heten. Het was een gezellige drukte in en rond de winkel. Familieleden, kennissen, zakelijke vrienden maar ook bestaande klanten van Nedlux kwamen een kijkje nemen. Hans van Winden en zijn mensen hadden voor een gezellige entourage gezorgd met daarbij een lekker hapje en drankje. Intussen is de winkel weer de hele week geopend voor alle vormen van binnen- en buitenzonwering.

Het verschil met BEZO in Pijnacker is dat de winkel van Nedlux wat meer winkel met showroom is. Hans van Winden ziet voor beide zaken een zonnige toekomst!