Buurtfeest Morgenweide...
Buurtfeest Morgenweide... Foto: Sjaak Oudshoorn

Vrijwilligers gevraagd voor een buurtfeest Morgenweide

Al een flink aantal jaren organiseerde Wijkvereniging Morgenweide vóór de zomervakantie een buitenfeest voor de kinderen in Morgenweide.

De pleinen rondom de Eksterhof en basisschool de Notenkraker waren dan een middag lang het domein van de kinderen en gevuld met activiteiten als een klimwand, ponyrijden, draaimolen en ander vermaak.

Dit jaar willen we graag jou als buurtbewoner hier bij betrekken om wederom een geslaagd feest te kunnen organiseren. Wellicht niet alleen een feest voor kinderen maar misschien wel voor alle buurtbewoners van onze leuke wijk! Heb je leuke ideeën voor het feest en/of wil je graag je steentje bijdragen door mee te helpen aan de organisatie hiervan,meld je dan aan via bestuur@morgenweide.nl
Ook ideeën voor andere activiteiten die je graag in onze buurt zou willen zien mag je ons uiteraard mailen! Meer informatie over onze wijkvereniging kun je vinden op www.morgenweide.nl

Morgenweide is van oorsprong een nieuwbouwwijk van Nootdorp, en gebouwd op de VINEX-locatie Ypenburg. Eigenlijk was Morgenweide de naam van een deelplan, samen met Vogelweide en Bloemenweide.