Aanmelden voor sportprijzen kan nog

Wie waren bij de jeugd, bij de senioren en bij teams in 2016 de beste en meest vooraanstaande sporters in Pijnacker-Nootdorp?

Dat zal blijken op vrijdag 31 maart. Dan is de jaarlijkse uitreiking van de Sportprijzen Pijnacker-Nootdorp. De uitreiking zal zijn tijdens een informatieve en gezellige bijeenkoms in De Viergang, het sportcentrum van Pijnacker-Nootdorp aan de Sportlaan in Pijnacker.

Gemotiveerde aanmeldingen kunnen tot 18 februari worden ingediend bij redactie@telstar-uitgeverij.nl of bij sportprijspn@gmail.com. Geef een goede omschrijving van de betreffende sporter cq het sportteam en vertel kort en krachtig waarom hij, zij of het team de Sportprijs Pijnacker-Nootdorp 2016 verdient. U krijgt altijd een reactie vanuit de jury en als de betreffende sporter wordt genomineerd, dan krijgen u en de sporter daar uiteraard tijdig bericht van.
Over het algemeen zijn er drie genomineerden per categorie en worden die uitgenodigd voor de uitreikingsavond. Wacht niet te lang en meld uw favoriet aan!