Afbeelding
Foto: Sjaak Oudshoorn

Nootdorpse Vakantieweek vijftig jaar

Van 17 tot en met 21 juli viert stichting de Nootdorpse Vakantieweek het vijftigjarig jubileum.

In 1968 is de NVW opgestart als een initiatief vanuit de gemeente Nootdorp, met als doel kinderen zonder vakantieperspectief een week vol leuke en sociale activiteiten aan te bieden. Nu is het een leuke week voor iedereen. Uiteraard wordt er dit jaar extra uitgepakt en belooft het een onvergetelijk jubileum te worden. Zoals altijd vindt de Nootdorpse Vakantieweek (NVW) in de tweede week van de basisschoolvakantie plaats. Hou de week van 17 tot en met 21 juli vrij. Vijftig jaar oud viert de NVW met goud.
De inschrijvingen voor de NVW beginnen op 22 april en lopen tot 22 mei Uiteraard wil de NVW zoveel mogelijk kinderen de leukste week van het jaar bezorgen, maar om controle en overzicht te houden is er een maximum ingesteld van 500 kinderen. Ook worden er posters opgehangen bij de scholen en sportverenigingen.
U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website: www.nootdorpsevakantieweek.nl of de ontwikkelingen volgen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/NootdorpseVakantieweek en tot een oproep aan alle oudgedienden: meld hoe het er toen aan toe ging?

De organisatie wil alle ervaringen graag gebruiken voor dit speciale jubileum. U kunt contact met ons opnemen via de Facebookpagina of via de mail: info@nootdorpsevakantieweek.nl.