Trainers Jeroen Struijs (links) in een struis gevecht verwikkeld met een van zijn spelers. (foto Sander de Hollander)
Trainers Jeroen Struijs (links) in een struis gevecht verwikkeld met een van zijn spelers. (foto Sander de Hollander) Foto: Sjaak Oudshoorn

Competitieloos weekend voor de voetbalclubs

In verband met de algehele afkeuring afgelopen weekend zijn beide Nootdorpse voetbalverenigingen de zaal in gedoken.

RKDEO ging zondagmiddag in de zaal een onderling wedstrijdje spelen. Ook trainer Jeroen Struijs was van de partij. Er werd met volle inzet gestreden. Na twee keer 35 minuten spelen was de stand 7-7 en werd de "golden goal" regel van kracht. Trainer Jeroen Struijs liet zijn man Maikel Lorsheijd lopen die de voorzet gaf op de voormalige Oliveaan Guy Luscuere die het winnende doelpunt maakte.

Het was verder allemaal lood om oud ijzer maar toch nuttig en lekker om even bezig te zijn op deze besneeuwde februarizondag. Op kunstgras kun je bijna altijd spelen maar als er sneeuw op ligt, dan houdt het toch echt op. En dus was er dit weekend sprake van algehele afkeuring en dat komt vanwege het kunstgras niet vaak meer voor.

Komend weekend nieuwe ronde met nieuwe kansen voor de diverse voetbalclubs in Pijnacker-Nootdorp en randje Delfgauw, waar Wippolder acteert, in dezelfde klasse als RKDEO. Onlangs speelden de twee clubs nog tegen elkaar en toen werd het een gelijkspel. Het zou mooi zijn als Wippolder en RKDEO zich handhaven in de tweede klasse en dat Oliveo er dan ook nog bij komt. Een leuke voetbalderby is nooit weg.