De Poort gaat voor de 49ste keer op kamp.
De Poort gaat voor de 49ste keer op kamp. Foto: Sjaak Oudshoorn

Inschrijven voor Poortkamp

In de zomervakantie organiseert de Poort een gezellige kampweek voor de jeugd in Pijnacker en omstreken. Om mee te gaan met het Poortkamp, hoef je geen lid te zijn van de Poort. Iedereen van 6 tot en met 12 jaar kan dus mee.

Ons kamp duurt een week. We geven je alvast een kleine indruk: in het kamphuis slaap je in een stapelbed, we gaan zwemmen, het bos in, zingen, knutselen, sporten, spelletjes spelen en heel veel lol maken. Naast het algemene thema is er ook altijd een Bijbels thema. Dit thema wordt uitgewerkt in de dagopeningen, de kampdienst en een aantal avondsluitingen. De kampweek wordt afgesloten met een Bonte Avond. Voor de jongste kinderen worden een aantal activiteiten aangepast, zodat zij overal volop aan mee kunnen doen op hun eigen niveau.

Voor de oudste kinderen is er 's avonds een extra programma als de jongste kinderen op bed liggen. Dit jaar vindt het kamp plaats van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 augustus. Je zult veel avonturen beleven met onder meer Willy Wortel, Goofy, Kwik, Kwek en Kwak. Voor meer informatie en de kosten zie de website van De Poort: www.depoortpijnacker.nl of stuur een e-mail naar: poortkamp@depoortpijnacker.nl .

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook even bellen naar onze contactpersoon Arina Kroeze (015-369 9797). Schrijf je snel in, want Duckstad is zo vol!!