Afbeelding

Gezellige open dag Zorgkwekerij Bloei

Zorg en welzijn 1.823 keer gelezen

Wil jij wel eens zien welke tuin- en perkplanten de hulpkwekers van Zorgkwekerij Bloei telen en welke cadeautjes zij maken? Kom dan naar de open dag op zaterdag 11 mei van 9.00 tot 17.00 uur. De winkel staat vol met fleurige perkplantjes, kant-en-klare hanging baskets, tuin- en kamerplanten. Een leuk Moederdagcadeau.

Voor de kinderen is er een stokpaardenrace, speurtocht, houten bijenhotel maken en een echte poppendokter. Neem dus je kapotte pop of knuffel mee om te laten repareren. Ook is er een Bloei-bingo met leuke prijsjes. Verder zijn er kraampjes met zelfgemaakte cadeautjes en kinderkleding, (strip)boeken en Lego. En het Repair Café is aanwezig om je (snoei)schaar, mes e.d. te slijpen of te repareren. In de Proeftuin kun je proeven van de kwaliteitsthee van het Gouden thee-ei, de zelfgekweekte thee of het Autist-bier dat gebrouwen is van hop uit de eigen moestuin.

Zorgkwekerij Bloei biedt passende, kleurrijke dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er werken zo’n 70 hulpkwekers bij Bloei. Zij worden professioneel begeleid waarbij wordt uitgegaan van hun individuele kwaliteiten. Hulpkwekers ervaren dat ze tijdens hun dagbesteding een echte baan hebben.

De winkel van Bloei is tijdens het perkgoedseizoen geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Adres: Europalaan 16 in Pijnacker.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant