Afbeelding

DSVP wint van SVS

Sport 302 keer gelezen

Pijnacker - DSVP heeft revanche genomen op de 6-0 nederlaag van de uitwedstrijd. De eerste helft bleef het, bij beide partijen, bij het aftasten en leverde dit weinig kansen op.

SVS was net even wat meer aan de bal en kwam de meeste dreiging. DSVP daarentegen wist door goed gegroepeerd voetbal SVS ver van de goal van keeper Tom Bénard te houden. De rust werd bereikt zonder echt noemenswaardige momenten. Rust 0-0 In de tweede helft ging DSVP meer naar voren verdedigen en kreeg, naar mate de wedstrijd vorderde, op het middenveld steeds meer het heft in handen. Dit leverde al in de derde minuut na rust een kans op voor Hozan Hussaini maar zijn poging ging net naast. In de 60e minuut was het wel raak.

Een diepte pass van Bas van der Meide (gekozen tot man van de wedstrijd) naar Rowdi Nobbe die zijn schot voorlangs zag gaan, maar de bal belande bij Nick Jense die bij de tweede paal, uit de draai, de 1-0 maakte. SVS zette een tandje bij, maar de achterhoede van DSVP hield stand. In de 65e minuut werd Nick Jense pootje gelicht terwijl hij het doel van SVS opzocht, dit resulteerde in een strafschop. Helaas werd deze niet succesvol ingeschoten, waardoor de spanning onverminderd hoog bleef. SVS besloot om 10 minuten voor tijd alles of niets spelen, zodat DSVP naar hartenlust kon counteren. Uit één van deze counters kwam DSVP op 2-0. Rowdi Nobbe kreeg de bal uit een afgeslagen aanval, bediende Remco Pruysers en deze had weinig moeite om keeper Kevin de Geus te passeren. Al met al een verdiende overwinning van DSVP.