Afbeelding

Berkelaar achtervolgd door "rode auto"

Regio 8.876 keer gelezen

Lansingerland - Een inwoner van Berkel is zaterdagochtend 6 januari rond vier uur 's nachts achtervolgd door de bestuurder van een rode auto. Hij vermoedt dat er weleens een link gelegd kan worden met berovingen in Pijnacker en Lansingerland. Dat meldt de krant hartvanlansingerland.nl.

Afgelopen weekend werd een man in Pijnacker Zuid overvallen door een nog onbekende man die er met zijn handlangers vandoor ging in eveneens een rode auto. Ook duikt het signalement van de verdachten op bij twee eerdere berovingen in Lansingerland. In Pijnacker ging het om een rode SEAT Leon. "Ik weet voor bijna honderd procent zeker, dat ik ook werd achtervolgd door een rode SEAT Leon", zegt de Berkelaar tegenover onze redactie.

"Ik fietste over de Oudelandselaan richting de Klapwijkseweg, de personenauto bleef schuin achter mij rijden, waardoor ik sterk het idee had dat ik achtervolgd werd. Iets verder op de op de Klapwijkseweg reed de auto nog steeds schuin achter mij, ik besloot om mijn telefoon te pakken en 112 te bellen. Net toen ik de centralist aan de telefoon had zag ik de auto gas geven en vertrekken naar de Rodenrijseweg richting Station Rodenrijs. Daarna heb ik ze niet meer gezien", aldus de Berkelaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant