Afbeelding

Loop als een team tijdens de Halve Marathon Oostland

Algemeen 1.128 keer gelezen

Ga jij de uitdaging aan met je sportieve teamgenoten? Na een zomer vol luieren wil je natuurlijk in vorm komen voor het komende hockey-, voetbal- of volleybalseizoen (of iedere andere sport).

Wat is er dan leuker dan met een team van je fitness-, zwem- of crossfit-maatjes aan de start te staan van een van de afstanden die gelopen kunnen worden tijdens de Veldwerk Halve Marathon Oostland op zondag 8 september 2019.

Hoe werkt het?

Een team of groep bestaat uit minimaal vier lopers. Het is leuk (een pré) als het team of groep in dezelfde kledij loopt. Voorafgaand aan de wedstrijd kan er op het Raadhuisplein een teamfoto worden gemaakt. Je strijdt uitsluitend om de eer. In de week na het evenement wordt de uitslag op de website van de HMO gepubliceerd. De totaaltijd van de eerste vier lopers is de tijd voor jullie team.

Via de website www.halvemarathonoostland.nl kan je je met je team inschrijven voor de Veldwerk Halve Marathon Oostland, de Flaton Makelaars 10 km prestatieloop of de Velux Elektrotechniek 5 km prestatieloop. Ieder teamlid kan zich individueel inschrijven en geeft dan bij 'naam team' en zelf verzonnen teamnaam op. Ga de competitie aan met de andere teams en laat zien hoe snel jullie zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant