Afbeelding

Inschrijven voor de Nootdorpse Vakantieweek

Actueel 1.109 keer gelezen

Nootdorp - Ieder jaar wordt in de tweede week van de zomervakantie de Nootdorpse Vakantieweek georganiseerd op en rond de sportvelden van RKDEO.

"Dit jaar is het maar liefst de 52e editie, en we gaan er dit jaar van 29 juli tot en met 2 augustus 2019 weer net zo'n groot feest van maken als andere jaren", zegt Marco de Baat namens Stichting Nootdorpse Vakantieweek.

"Ben jij er klaar voor om met ons te spoken en griezelen", zo luidt zijn oproep aan de kleintjes in onze gemeente. "Het thema van dit jaar is namelijk Griezel mee met de Nootdorpse Vakantieweek! De inschrijfperiode is vanaf heden geopend en loopt tot en met 27 mei. We hebben een maximum aantal kinderen van 500, dus geef je snel op want vol is vol", vervolgt hij.

Volop pret
"Met de onderbouwkinderen gaan we dit jaar weer een hoop leuke activiteiten. Zo is er een spektakelvoorstelling, gaan we onder andere koekjes bakken, knutselen, én een dagje naar de speeltuin Westerpret! Met de bovenbouwkinderen doen we veel sport en spel, hebben we natuurlijk weer de vossenjacht op de Dobbeplas, en gaan we een dagje naar Drievliet", besluit Marco. De Nootdorpse Vakantieweek is dus een week vol leuke (en sportieve) activiteiten, en wordt ieder jaar georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers!

Aanmelden
Om in te schrijven en voor veel meer informatie, ga snel naar de website: www.nootdorpsevakantieweek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant