Afbeelding

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Algemeen 1.095 keer gelezen

Wie zin heeft om alvast in vakantiestemming te komen moet zeker even langs gaan bij Cor Olie Recreatie. Bij dit bedrijf dat gevestigd is op het Industriegebied Weg en land in Bergschenhoek wordt 2e Paasdag een huisbeurs gehouden met veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij Cor Olie Recreatie is een ruime sortering nieuwe en gebruikte caravans en campers te vinden. In de ruime showroom staan nieuwe campers van het merk Weinsberg en Knaus. Carlo Olie zegt enorm blij te zijn, deze merken, die beiden bij de Knaus-Tabbert groep horen, in het assortiment te hebben kunnen opnemen. Met deze twee campermerken is er voor iedere wens een camper. U vindt hier buscampers, halfintegraal campers en de topper van Knaus: de luxe volintegraal Sun-i 700 LEG. Ook de aktiecampers ontbreken niet in de showroom, deze campers zijn standaard voorzien van zeer veel extra's met een voordeel oplopend tot wel € 19.100,--!  

Natuurlijk komen ook de echte caravanliefhebbers aan hun trekken bij Cor Olie. In de showroom staan ook de nieuwe caravans van Sprite en Elddis opgesteld. Op de 1e verdieping en het buitenterrein staan de occasion caravans en campers opgesteld zodat er voor ieder budget iets te vinden is.

Cor Olie beschikt ook over een moderne werkplaats waar vakkundige monteurs allerhande werkzaamheden uitvoeren aan campers, caravans en vouwwagen. Van Bovag onderhoudsbeurt, Focwa schadeherstel, monteren van levelsystemen, airco's, movers, Tempo-100-keuring tot het verzorgen van APK voor de camper. Cor Olie is officieel schadehersteller voor de NKC. Ook de ANWB weet de weg naar Cor Olie te vinden. Iedere maand bouwt een monteur van Cor Olie Recreatie een camperaccessoire op de ANWB camper op voor de rubriek: zo doet de vakman het! In de KCK.

Voor wie nog twijfelt of kamperen wel iets voor hem is, is er ook de mogelijkheid om een camper te huren bij Cor Olie. Cor Olie verhuurt nieuwe campers van 2019, zo bent u zeker van de laatste nieuwe modellen. Het is de moeite waard om tijdens de Paasshow Cor Olie Recreatie te bezoeken. Er zijn speciale Paasaanbiedingen op movers, airco's, in de uitgebreide kampeershop en bij aanschaf van een nieuwe caravan krijgt u een mover cadeau en bij een nieuwe camper een schotelantenne.

Alle bezoekers maken kans op het winnen van een Cadac Safari Cheff!

Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek
Tel 010-5217118

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant