Afbeelding

Manager marketing en communicatie gezocht!

Algemeen 497 keer gelezen

Little Dutch is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als internationaal. Het concept: kleurrijke baby- en kinderkameraccessoires en speelgoed voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Little Dutch heeft een duidelijke visie: de producten zijn niet alleen maar functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat men nooit uitgekeken raakt en eindeloos kan blijven combineren.

De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen en in onze organisatie. We werken met een team van 30 hardwerkende collega's vanuit onze kantoren in Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en met agentes in Europa. De grote groei maakt ons een zeer dynamisch bedrijf en kent een hands-on mentaliteit. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 Manager Marketing & Communicatie (m/v)

 32 – 40 uur per week

De functie
Little Dutch is volop in beweging en zo ook ons merk. Als Manager Marketing & Communicatie ben je samen met je team verantwoordelijk voor zowel het merk als de marketing en communicatie van Little Dutch. Samen zorgen jullie ervoor om het merk, imago en de reputatie te versterken, zowel in Nederland als internationaal. Je vormt en bewaakt de uitstraling van Little Dutch en speelt een actieve rol in de verdere ontwikkeling van het marketing- en communicatiebeleid en de implementatie hiervan. Je weet wat er speelt in de markt, zowel B2B als B2C, en hoe hier op in te spelen met de juiste campagnes, middelen en communicatie. Hierin schakel je makkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch/strategisch advies.

Tevens zet je samen met het team en andere collega's de richting uit voor fotografie, videografie, website, andere marketing- en communicatie kanalen en styling winkelpresentaties.  

Door jouw expertise en motiverende en coachende wijze van leidinggeven, weet jij het team en de marketing en communicatie naar een hoger plan te tillen. Je zorgt voor het structureren van de dagelijkse werkzaamheden en ziet toe op de geleverde output. 

- Je bent verantwoordelijk voor de positionering, naamsbekendheid en het versterken van het imago van Little Dutch, zowel in Nederland als internationaal;  
- Je houdt nauwkeurig de markt in de gaten voor behoefteanalyses, trends en doelgroep identificatie en communiceert nieuwe ontwikkelingen;
- Opstellen van een marketing- en communicatieplan en de implementatie hiervan;
- Introduceren en samen met het team uitvoeren van online en offline marketingcampagnes, communicatie en diverse acties; 
- Je onderhoudt relaties, initieert samenwerkingen en vertaalt de marketing en communicatie concepten naar de diverse kanalen en doelgroepen; 
- Coördineren (nieuwe) website;
- Optimaliseren winkelpresentaties; 
- Beheren en bewaken van het marketing en communicatie budget;
- Resultaten analyseren voor effectieve communicatie via diverse marketing en communicatie kanalen; 
- Aansturen van en het verder professionaliseren van het marketing en communicatie team, bestaande uit drie enthousiaste collega's; 
- Je rapporteert direct aan de directie en je zal deelnemen aan het MT.

Wij zoeken
Voor deze functie is het van belang dat je minimaal een HBO werk- en denkniveau meebrengt en minimaal vijf jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie. Je beschikt over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt affiniteit en passie voor mode/lifestyle en kinderbranche. Tevens heb je commercieel inzicht en ben je creatief, analytisch en cijfer- en projectmatig ondergelegd. Je kunt omgaan met hectiek in drukke periodes; je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen in ad hoc situaties. 

Uitstekende beheersing van Adobe CS (InDesign, Illustrator, Photoshop) en van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist (overige talen zijn een pré). Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. 

Wij bieden
Prima arbeidsvoorwaarden, een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden (conform cao) en gezelligheid tijden de gezamenlijke lunch die wij voor je regelen. Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle organisatie, waarbinnen een prettige en collegiale werksfeer heerst met korte lijnen. Een afwisselende functie, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en waar je het verschil kan maken met een jong en enthousiast team. 

Solliciteren 
Ben jij degene die wij zoeken?
Stuur dan vóór dinsdag 23 april 2019 je motivatiebrief en cv naar:
Martina van de Luijtgaarden (HR) - Martina@littledutch.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant