Tessy brengt de werkorder naar de garage waar de collega's van Carteam Harteveld aan de slag gaan, in december met nog meer plezier. Want dan is de sfeer nog leuker.
Tessy brengt de werkorder naar de garage waar de collega's van Carteam Harteveld aan de slag gaan, in december met nog meer plezier. Want dan is de sfeer nog leuker.

December is de leukste maand bij Carteam Harteveld

Algemeen 357 keer gelezen

Pijnacker - Carteam Harteveld, in alle opzichten ondersteund door Tessy, houdt van de drukke decembermaand. De vragen zijn divers en gaan van een kleine wintercheck tot het eronder zetten van de winterbanden, het op de valreep dit jaar nog een nieuwe auto aanschaffen naar het verhelpen van een klein onverwacht mankement om veilig en op tijd aan de kerstdis te kunnen verschijnen. Voor Tessy een sport om voor iedereen een gaatje te vinden in de drukke agenda's van de heren technici en verkoper Leo Harteveld. Maar dat lukt altijd.

"En na december verschijnen weer de eerste pechgevallen, hier is altijd wat te doen. Toen ik hier kwam werken had ik al ervaring met dienstverlening, dus ik weet wat klanten graag willen, de techniek heb ik spelenderwijs geleerd van de vele vragen en de uitleg van de meestal mannelijke collega's. Doordat ik hier elke dag ben kan ik goed in de gaten houden wat er allemaal speelt. Welke klant met welke vraag komt et cetera. Dat werkt heel fijn", zo vertelt Tessy die niet de eerste vrouwelijke medewerker bij Carteam Harteveld is, Leo Harteveld vertelt dat hij in 1973 al een vrouwelijke automonteur in dienst had.

Direct en doen
Tessy vindt het geen issue, mannen of vrouwen in het autobedrijf: "Ik zag gewoon een leuke advertentie destijds waarin vooral de frontoffice werkzaamheden mij erg aantrokken. Natuurlijk moest ik even wennen aan de manier van doen en vooral de directheid, maar dat neem ik vaak met een korrel zout. Sterker nog, ik waardeer de cultuur hier heel erg. Soms is er een opmerking, maar dan is het ook gelijk klaar, niemand mokt hier door. Het is een heerlijk team om in samen te werken.

Passie voor auto's
Op de vraag of Tessy zelf ook autogek is antwoordt ze lachend: "Welnee, helemaal niet. Ik rijd al jaren in mijn eigen vertrouwde kleine autootje, daar ben ik heel blij mee. Al heb ik wel eens een Subaru Justy gezien in zwart-wit, die vond ik helemaal te gek. En cabrio's natuurlijk, dat vind ik wel helemaal geweldig. Maar voor mezelf, nee, ik ben tevreden. Maar ik vind het ontzettend leuk om klanten hier te zien die een enorme passie voor auto's hebben, daar kan ik zo van genieten.

Tessy en haar mannen
Wie ook eens kennis wil maken met Tessy, kom gewoon eens binnen, er is een grote collectie auto's waaruit gekozen kan worden en de werkplaats onderhoudt alle merken auto's, dus ook die van u. Tessy en 'haar' mannen zorgen dat het u en uw heilige koe aan niets ontbreekt.

Delftsestraatweg 26c
2664 NB Pijnacker
Tel. 015-2565100
www.autobedrijfharteveld.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant