© presstigieux
© presstigieux © presstigieux

Frans Uyterlinde inspireert tijdens CASBA VIP Shopping Night

Algemeen 775 keer gelezen

Multibrandstore CASBA houdt op donderdagavond 13 december de CASBA VIP Shopping Night. Het wordt een avond vol wooninspiratie, inspirerende workshops, lekkere hapjes, gezellige muziek én een trendlezing van interieurstylist Frans Uyterlinde (o.a. bekend van het populaire tv-programma vtwonen).

Ook kan er kennis gemaakt worden met merkenexperts van Bert Plantagie, Auping en Histor in de verschillende merkenstudio's en met lokale ondernemers op de CASBA-lifestylemarkt. Daarnaast krijgen gasten alleen tijdens deze avond 20% korting op alle accessoires bij CASBA. Aanmelden voor deze avond en de goedgevulde goodiebag kan via casba.nl.

"De afgelopen jaren waren onze CASBA Ladies Nights een groot succes! Dat doen we dit jaar graag een keertje over, maar dan in een nieuw jasje en nog feestelijker," zegt Nils Beverwijk, directeur CASBA Wonen & Slapen. "We kijken er naar uit om tijdens de CASBA VIP Shopping Night onze klanten te verrassen. Daarom hebben we interieurstylist Frans Uyterlinde uitgenodigd om in de nieuwe CASBA Loft onze gasten te inspireren met een trendlezing. Ook organiseren we dit jaar weer inspirerende workshops en is er een gezellige lifestylemarkt met lokale ondernemers."
 
Inspirerende workshops
Tijdens de CASBA VIP Shopping Night kunnen gasten deelnemen aan inspirerende workshops. Zo is er een workshop moodboard maken. Ook kan men een Dock Four-wand samenstellen onder begeleiding van een Dock Four-specialist. Daarnaast kan er een hip ecosysteem in een glazen pot gemaakt worden. De workshops zijn al bijna vol, dus snel aanmelden is aan te raden. 
 
Merkenexperts
Voor klanten die meer willen weten over de Nederlandse designmerken Auping en Bert Plantagie zijn er merkenexperts aanwezig. Zij vertellen graag meer over hoe de nieuwste modellen worden ontworpen en geven uitgebreid advies. "CASBA is al sinds jaar en dag Auping dealer," zegt Nils Beverwijk. "We zijn dan ook trots dat er op 13 december een Auping expert aanwezig is om de slaaprobot Somnox, de nieuwste innovatie van Auping, te presenteren."
 
Gratis goodiebag
De eerste 500 aanmeldingen voor de CASBA VIP Shopping Night worden beloond met een goedgevulde goodiebag met onder andere een hippe goodie van het Nederlandse designmerk Zuiver. Aanmelden kan heel gemakkelijk via www.casba.nl. Meer informatie over de CASBA VIP Shopping Night is te vinden op casba.nl en op facebook.com/casbawonen.
 
Over CASBA Wonen & Slapen
CASBA op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude is dé multibrandstore van Zuid-Holland. Sinds 1980 worden klanten geïnspireerd met een uitgebreide collectie woon-, slaap- en designmeubelen. Bij CASBA zijn de mooiste woonmerken onder één dak te vinden, zoals Trendhopper, Leolux, Montèl, Bert Plantagie, Henders&Hazel, XOOON, Zuiver, Auping, Hülsta en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op casba.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant