Afbeelding

Kerst- en cadeaumarkt in Pijnacker centrum

Algemeen 1.730 keer gelezen

Pijnacker - Aanstaande zaterdag 15 december houdt de Ondernemersvereniging Ackershof in samenwerking met Star Promotions uit Bleiswijk een kerst- en cadeaumarkt op het Raadhuisplein in Pijnacker. Er worden ongeveer 65 kramen op het Raadhuisplein en aan het Emmapark neergezet die allemaal feestelijk worden versierd en verlicht.

Van 10:00 tot 18:00 uur kunt u hier terecht voor cadeau artikelen, woondecoraties, kerststukjes, sieraden en kaarsen. Ook diverse foodartikelen ontbreken niet op deze markt: poffertjes, stroopwafels, chocolade, honing, jam en bier. Er zijn ook diverse ondernemers uit het centrum van Pijnacker, die met een kraam staan: Bakker Ammerlaan, Discus Dierenspeciaalzaak, Door's Fashion, Lara Mode, Mirror, Ritel, Robania Gifts en Bijoux, The Stone  en de Wereldwinkel.

Muzikaal entertainment
Vanaf het begin van de Kerstmarkt om 10:00 uur loopt er een Swing Dixieland Kerstmannenband over de markt en ook in de overdekte passages. Deze 5 Kerstmannen spelen vier sessies van 40 minuten en zijn er dus tot ongeveer 14:00 uur. Ook erg leuk is de Funfare, de nieuwe Kerstmannenband. Deze drie knotsgekke Kerstmannen spelen vanaf 12:30 tot 16:30 uur vier sessies van 30 minuten. Zij geven een korte broek garantie. Dat wil zeggen dat ze tot min 10 graden in korte broek optreden.

Kinderactiviteiten
Van 11:00 tot 16:00 uur rijdt de JB Express. De locomotief met wagons daarachter wordt in Kerstsfeer gebracht en de kinderen kunnen gratis meerijden. De opstaphalte is TUSSEN de Kerstboom en de ijssalon. De LGB treinbaan van Marco Hendriks staat tussen 10:00 en 17:00 uur in de nieuwe passage in de poot bij de Rabobank. De treinen rijden dus vrijwel de hele dag. Tussen 11:00 en 16:00 uur staat er een kleine levende Kerststal op het Raadhuisplein. Deze wordt neergezet in de buurt van Discus Dierenspeciaalzaak.

Uitdeelactie
Een zeer fraaie act is de Walking Table Winter Koningin. Zij ziet er niet alleen fantastisch uit, maar ze neemt ook nog eens 700 heerlijke slagroomsoesjes mee. Zij is aanwezig tussen 12:00 en 16:00 uur. Ze moet af en toe ook rust nemen. Dus ze loopt 4 keer 30 minuten. Bij slecht weer kan ze niet buiten lopen, dan treft u haar dus alleen in de overdekte gedeelten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant