Afbeelding

Little Dutch zoekt Medewerker Customer Service (Duitstalig)

Algemeen 1.040 keer gelezen

Ter uitbreiding van ons team is Little Dutch op zoek naar een: Medewerker Customer Service (Duitstalig) - (m/v) - Minimaal 32 uur per week

De functie
Als medewerker Customer Service rapporteer je aan de Salesdirector (eigenaar) en werk je samen met je collega medewerkers orderverwerking en customer service. Jullie vervangen elkaar tijdens vakantie/ afwezigheid. Tevens biedt je ondersteuning aan het team inclusief de medewerker(s) magazijn op administratief niveau en fungeert als aanspreekpunt voor onze (Duitse) klanten. 

De werkzaamheden bestaan uit: 
-    Verwerking van orders
-    Facturatieproces
-    Bewaking van levertijden
-    Werkzaamheden in business software Mamut (op order en klantniveau) 
-    Beheer van backorders
-    Soepel laten verlopen van het order proces in samenwerking met medewerker magazijn
-    Telefonisch en per email klant contact omtrent orders, backorders, facturatie, actuele voorraad en overige product- order vragen
-    Contact met licentie partners 
-    Afhandelen van klachten en bijhouden van klachten registratiesysteem
-    Contact met transportbedrijf en het opmaken van specifieke transport documenten 
-    Ondersteuning diverse medewerkers
-    Deelname aan beurzen (in zowel binnen- en buitenland) 
-    Overleg met de productmanagers omtrent levertijden, klachten etc. 

Om onze producten te leren kennen en ons werkproces te begrijpen, zal je tijdens de opstartfase van het inwerkproces ook meedraaien ons magazijn.  

Wij bieden
Een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden (conform cao). Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle onderneming, waarbinnen een prettige en collegiale werksfeer heerst met korte lijnen. We bieden gezelligheid tijdens de gezamenlijk lunch die wij voor je regelen. 

Wij zoeken
Voor deze functie is het van belang dat je een mbo werk- en denkniveau meebrengt en ruime ervaring hebt met order processen en klantenservice, alsmede een goede kennis van Microsoft Office. Tevens beschik je over cijfermatig inzicht. Ervaring met Mamut is een pre, affiniteit en het snel leren omgaan met business software is noodzakelijk.  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse (native speaker) en Engelse taal in woord en geschrift.  Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. 

Daarnaast ben je positief ingesteld, vriendelijk en klantgericht, met een commerciële instelling. Je kunt omgaan met hectiek in drukke periodes, je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen in ad hoc situaties. Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief, maar je moet ook in opdracht kunnen functioneren. Nauwkeurig en gestructureerd werken is van belang en daarnaast moet je goed prioriteiten kunnen stellen. 

Solliciteren 
Ben jij degene die wij zoeken?
Stuur dan voor 17 december 2018 je motivatiebrief en cv naar:
Martina van de Luijtgaarden - Martina@littledutch.nl

Over Little Dutch
De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen en onze organisatie. We werken met een team van 20 hardwerkende collega's vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs en met agentes in Europa. De grote groei maakt ons een zeer dynamisch bedrijf en kent een hands-on mentaliteit. Bij ons verveel je je nooit! Deel uitmaken van Little Dutch betekent werken in een jong en snelgroeiend internationaal bedrijf. 

Little Dutch is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als tot ver over de grenzen. Het concept: kleurrijke baby- en kinderkameraccessoires en speelgoed voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Little Dutch heeft dan een duidelijke visie: de producten zijn niet alleen maar functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat men nooit uitgekeken raakt en eindeloos kan blijven combineren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant