Afbeelding

Zaterdag: Kerstmarkt in de Parade!

Algemeen 804 keer gelezen

Nootdorp - Winkelcentrum de Parade in Nootdorp pakt uit met meer activiteiten, meer acties en meer winkels open tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt.

De ondernemers en winkeliers van winkelcentrum Parade Nootdorp zijn vastbesloten om van deze Kerstmarkt de allerleukste editie ooit te maken. Op zaterdag 15 december zijn daarom voor het eerst ook de winkels 's avonds geopend en biedt (bijna) iedere winkel op deze dag wat extra's.

Bruna Nootdorp heeft bijvoorbeeld een signeersessie met schrijver Stephan Molier georganiseerd en bij de Albert Heijn kunnen kinderen deelnemen aan een workshop kerstballen versieren. Holland & Barrett heeft een tea-tasting en de Hypotheker heeft het koor Sing2Enjoy uitgenodigd (optredens tussen 17:30 – 19:30). Diverse modezaken slaan de handen ineen om in een wervende winterse modeshow de laatste collecties te tonen.

Om het extra leuk te maken, worden er veel speciale aanbiedingen aangeboden die alleen tijdens de Kerstmarkt geldig zijn. De bezoeker kan hiervoor terecht bij een van de vijftig kerststallen of in de winkels zelf, die voor de gelegenheid tevens tot 20:30 uur geopend zijn. Dat geeft de Kerstmarkt dit jaar een extra impuls en dat maakt het evenement nog gezelliger in de avonduren.

Een Kerstmarkt is niet compleet zonder heerlijke versnaperingen en er is dit jaar dan ook een grote selectie van foodstands aanwezig. Traditionele heerlijkheden zoals warme chocolademelk, erwtensoep en glühwein, maar ook moderne favorieten zoals tapas, aardappeltwisters en popcorn. Van kleine bite tot walking diner: er is genoeg aanwezig zodat niemand met honger naar huis gaat!

De echte Kerstfanaten kunnen hun hart ophalen aan de vijftig Kerstkraampjes met een verrassende mix aan standhouders. Van de do-it-yourself kerstversieringen van Optidee tot prachtige sieraden van A La Mimi. Alles onder genot van sfeervolle Kerstmuziek, een wandelende Kerstboom en natuurlijk Santa himself! De Kerstman komt tussen 12:00-16:00 uur op bezoek met zijn elfje en gaat met iedereen die wil op de foto.

Voor de kleine Kerstliefhebbers is er ook genoeg te beleven! Zij kunnen zich uitleven op een springkussen, zich laten schminken bij de schminkstand of toch gaan voor een sprankelende glittertattoo. Scouting Nootdorp is aanwezig met een gezellig vuurkorf, waar tevens –voor de oudere kids + ouders- een workshop houthakken wordt gegeven.

Kerstmis staat uiteraard ook in het teken van iets schenken aan of terugdoen voor mensen die het iets moeilijker hebben in het leven. Ook daar zet de Parade zich voor in en op de Kerstmarkt zijn daarom diverse acties voor het goede doel. Ruhrgold verzorgt diverse lekkere drankjes ten behoeve van de Voedselbank Nootdorp en Nootjebal is aanwezig met een sportattractie om in te zamelen voor Stichting Sport Helpt.

Kerstmarkt Parade: Zaterdag 15 december van 10:00 – 20:30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant