Binnen en buiten is het goed toeven.
Binnen en buiten is het goed toeven.

Nieuwe bakwand Kwalitaria Keijzershof geeft rust en tempo

Algemeen 3.311 keer gelezen

Boven het vorige stukje over Kwalitaria Keijzershof stond dat de zaak draait als een tierelier. Dat is nog steeds zo. Het gaat weer beter dan de vorige keer. Eigenaar René Janse en bedrijfsleider Siebe Commijs vertellen dat ze in de zomer een nieuwe dubbele bakwand hebben aangeschaft, waardoor de capaciteit aanzienlijk is vergroot. "We hebben nu meer werkruimte en capaciteit, zodat we aan de ene kant alle bezorgbestellingen kunnen afwerken en aan de andere kant de bestellingen vanuit het restaurant en de afhaal", zegt Siebe.

Behalve de bakcapaciteit is ook het arsenaal gemotiveerde medewerkers flink gegroeid. Intussen wordt met achttien personeelsleden gewerkt die er allemaal voor gaan. "Ze werken allemaal keihard en het is mede aan onze medewerkers te danken dat we weer hoge ogen gaan gooien bij de landelijke verkiezing van Cafetaria Top 100." Overigens zijn nieuwe talenten vanaf vijftien jaar altijd welkom.

René en Siebe vertellen dat de biefstukavond van dinsdag – inclusief livemuziek van zanger Herbert Schaap – is uitgebreid met entrecote en gevulde varkenshaas. Op 25 september is er weer zo'n avond. Aanmelden verdient de voorkeur. Het zou vervelend zijn als de zaak ineens zo vol zit dat er geen plek meer voor je is. Overigens is het iedere dinsdag biefstukavond maar één keer in de maand is het met livemuziek.

Een nieuwe activiteit is de Seniorenavond. Dat is op maandag 1 oktober voor de eerste keer. Mensen van 65 jaar en ouder zijn dan van harte welkom bij Kwalitaria Keijzershof om voor 7,50 euro van een heerlijk menuutje te genieten. Er zijn drie keuzemogelijkheden: kipsaté, schnitzel en een kroket/frikandelcombinatie. Juist ook voor mensen met een wat minder dikke beurs is dit toch een prachtige uitgaansgelegenheid. René en Siebe hopen dat veel mensen, ook vanuit de nabije Weidevogelhof er gebruik van maken. Ze benadrukken dat iedereen van 65 jaar en ouder welkom is.

Kwalitaria Keijzershof is zeven dagen per week open, vanaf 11.00 tot 21.00 uur en op zondag van 13.00 tot 21.00 uur. De bezorgservice heeft een enorme vlucht genomen. De heren zeggen nog even dat bezorgen ook overdag geschiedt: voor bedrijven is dat een prettige extra dienstverlening. En juist door de nieuwe dubbele bakwand hebben de mensen hun bestelling sneller in huis, ook op hele drukke tijden.

Kwalitaria Keijzershof
Hoefbladplein 15
2643 HD Pijnacker/Keijzershof
015 – 820 0977

Bestellen kan ook via de site:
www.kwalitaria.nl/keijzershof

De nieuwe bakwand zorgt voor meer capaciteit, snelheid en rust.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant