Afbeelding

Online Marketing Adviseur gezocht

Algemeen 918 keer gelezen

Wij zoeken per direct een commercieel ingestelde: Online Marketing Adviseur (fulltime/parttime).

In 2016 zijn wij gestart met een online marketing afdeling, dit als belangrijke toevoeging op het grote lokale bereik wat wij realiseren met de nieuwsbladen, nieuwssites en social media kanalen van onze uitgeverijen. Wij leveren hierbij onder andere responsive websites met een goede vindbaarheid, verzorgen bedrijfspagina's op social media met bijbehorende campagnes en werken aan een betere online vindbaarheid door middel van SEO en SEA.

De functie
Je adviseert de klanten van onze uitgeverijen op het gebied van online marketing en koppelt dit advies aan de diensten die wij leveren. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het opbouwen, beheren en verder uitbouwen van de samenwerking met andere bedrijven in de regio. Je hebt hierbij focus op klanttevredenheid, de te realiseren omzet en je houdt de regie op je accounts. Actief netwerken is een belangrijk onderdeel van je functie en jij bent daarom altijd op de hoogte van wat er speelt. Hetzij rechtstreeks via klanten of via de media adviseurs van de uitgeverijen, waar je nauw mee zal samenwerken. In je functie is een gedetailleerde overdracht aan de backoffice medewerkers van belang, zij zorgen voor een correcte afhandeling van jouw opdrachten.

Wij vragen
Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij HBO werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond en minimaal 2 jaar werkervaring, waarbij je diepgaande kennis hebt van digitale media zoals Google en social media. Je bent klantgericht, communicatief sterk en je bent creatief in het denken in oplossingen. Je bent een teamplayer met lef en een netwerker. Je bent in staat om je collega's te betrekken bij de online marketing diensten en hen hierin te begeleiden. Je kan hierbij goed de koppeling maken tussen onze eigen kanalen en de online marketing diensten.

Wij bieden
Een mooie kans om een bijdrage te leveren aan onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt in een informele en enthousiaste werkomgeving en hebt een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je ontvangt een marktconform salaris, een laptop, een mobiele telefoon en je werkt met moderne software (Pubble). Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen.

Informatie en solliciteren
We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom wij jou moeten leren kennen.  Solliciteren kan bij Frank van der Sman via frank@telstar-uitgeverij.nl.

www.delokaleverbinder.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant