Afbeelding

Al vijf jaar 'Gezond voor ogen' bij Optieker

Algemeen 935 keer gelezen

Ronald Lindenburg, optometrist en eigenaar van Optieker, huist alweer vijf jaar in het schitterende pand, middenin het hart van Keijzershof. Prima te bereiken vanuit alle kanten, zowel met de auto, fiets, lopend of het openbaar vervoer. Eenmaal binnen is iedereen in goede handen van deze vriendelijke optometrist en zijn team, of zoals hij het zelf omschrijft: "door goede advisering met behulp van kennis en kunde houden we te allen tijde uw gezondheid voor ogen."

Want Ronald Lindenburg is ervan overtuigd dat door gezond te leven, voldoende te bewegen en gezonde voeding veel leed voorkomen kan worden: "We worden steeds ouder en dan ligt slijtage van het netvlies op de loer. We noemen dat macula degeneratie. Nou kun je dat niet bij iedereen voorkomen, soms is het genetisch, maar bij veel mensen wel. We raden iedereen dan ook aan dit preventief te laten controleren want als je de klachten eenmaal hebt is er minder aan te doen", zo vertelt Ronald die veel waarde hecht aan het voorkomen van oogziektes en oogproblemen.

"Helpen zoals je zelf geholpen wilt worden"
Daarnaast heeft Optieker natuurlijk een uitgebreide collectie brillen, hij werkt graag samen met kleinere bedrijfjes die net als Ronald een uitstekende service bieden. "Dat werkt naar beide kanten, ik bedien mijn klanten zoals ik zelf ook graag samenwerk met mijn leveranciers, een goed advies op maat, een gedegen oogmeting en geschikt voor elk budget."

Nachtlens die corrigeert
Wat niet iedereen weet is dat Ronald ook contactlensspecialist is. Hij vertelt uitgebreid over deze revolutionaire harde contactlens, de nachtlens die oogafwijkingen van -1 tot -4 in de nacht kan corrigeren. De nachtlens drukt het oog in de te corrigeren stand en pas na 24 uur is het oog weer terug in de oorspronkelijke vorm. Zo is er veel nieuws onder de zon, het verdient dan ook aanbeveling regelmatig de ogen te laten controleren, niet alleen omdat ogen gedurende het leven veranderen, maar ook om verdere oogproblemen te voorkomen.

Kom ook eens naar Optieker als u net als Ronald bezig wilt zijn met: 'Gezond voor ogen'.

Winkelcentrum Keijzershof
Hoefbladplein 1
2643KD Pijnacker
015-8902766
www.optieker.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant