Bruna Nootdorp is sinds 2003 niet meer weg te denken uit winkelcentrum de Parade, ze hebben alles.
Bruna Nootdorp is sinds 2003 niet meer weg te denken uit winkelcentrum de Parade, ze hebben alles.

Bruna Nootdorp voor boeken, tijdschriften en alle schoolspullen

Algemeen 986 keer gelezen

De Brunawinkel in Nootdorp zit al vanaf het prille begin in winkelcentrum de Parade en is niet meer weg te denken. Werkelijk alles is dan ook aanwezig in deze Bruna die een groot winkeloppervlak heeft. Er kunnen natuurlijk boeken gekocht worden, tijdschriften, alles voor school, postzaken geregeld worden en de winkel heeft een ING servicepunt met vijf adviseurs. Wat veel mensen niet weten is dat wanneer men geen tijd of zin heeft om langs de Bruna te gaan om een boek te kopen men dan online een boek kan bestellen via Bruna.nl en deze dan bij Bruna Nootdorp kan laten afleveren en daar dan af te rekenen zonder verzendkosten.  Gosse Beitsma, de franchisenemer, hoopt dat klanten hem deze omzet gunnen en doet er alles aan om het zijn klanten naar de zin te maken. Maar wat is er mooier dan een goed boek zelf in de winkel uit te zoeken en gelijk mee te nemen. Er zijn altijd meer dan 2000 titels op voorraad.

"Ja, het is een kwestie van gunnen, want door de vaste boekenprijs in Nederland is een boek overal even duur, of je die nu bij Bol.com, Libris of Bruna koopt. Klanten kunnen ons ook gewoon even bellen wanneer men snel een speciaal boek nodig heeft, dan zorgen we dat de bestelling uiterlijk de volgende dag klaarligt. Lang wachten bij de kassa hoeft bij ons niet, drie in de rij is altijd kassa erbij. Maar zelfs even wachten is hier niet erg, de meeste klanten kennen elkaar en kletsen gelijk even bij. Of klanten gaan gezellig snuffelen in alles wat we in de winkel hebben en die leuke ansichtkaart is ook gelijk gekocht, dat maakt lekker lokaal winkelen ook zo leuk", vertelt Gosse.

Betrokken en lokaal
Wat veel mensen niet weten is dat je bij Bruna ook prima terecht kunt voor schoolboeken en alle andere schoolartikelen. "Nu loopt het nog niet zo hard, maar de laatste weken van de schoolvakantie vliegen de schoolagenda's, schriften, pennen, etuis en schoolmappen weer de deur uit", weet Beitsma uit ervaring. Hou ook de brievenbus begin juli goed in de gaten, want dan komen we speciaal voor de schoolartikelen met mooie kortingsaanbiedingen. Ook kantoorartikelen zoals cartridges, papier, mappen en enveloppen liggen bij de Bruna voor het grijpen. Of beter gezegd, bij Bruna Nootdorp is het bijna onmogelijk om mis te grijpen. En wie dit alles cadeau wil geven kan er verzekerd van zijn dat de artikelen feestelijk ingepakt worden. Binnenkort is het ook weer Vaderdag, met een spannend boek of een boeiend tijdschrift zal je je vader zeker een groot plezier doen. Dus voor een uitgebreid assortiment, vakkundige medewerkers, een betrokken lokale ondernemer, die ook veel tijd en geld steekt in het Nootdorpse verenigingsleven, ga je natuurlijk naar Bruna Nootdorp, lekker lokaal en lekker makkelijk.

Winkelcentrum Parade
Langebaan 22-24
2632GC Nootdorp
015-2851401
www.bruna.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant