Afbeelding

Beginnerscursus hardlopen met Yakult Start to Run

Algemeen 2.484 keer gelezen

ADVERTENTIE - Lopers Company Delft i.s.m. de AV koplopers brengt je gevarieerde trainingen speciaal voor beginners onder begeleiding van een KNAU- gecertificeerde trainer.

De trainingen zijn op zeven zaterdagen (start 3 februari a.s.) van 9.30 tot 11.00 uur in Delftse Hout en optioneel op woensdag bij AV de Koplopers. Voor zeven weken training zijn de kosten € 49,50. Hiervoor krijg je een startpakket met magazines, en audio coaching.

Kijk hier voor meer info en hier voor inschrijven. Lopers Company, de nieuwst hardloop formule van Nederland.

Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. De hardloopspeciaalzaak is herkenbaar op de bekende plek aan het Oosteinde 235 in Delft. Parkeren is makkelijk in de marktgarage vlak bij de lopers Company. We beschikken over een professioneel team die de hardloper op alle gebied deskundig kan adviseren. Werken met een fysiotherapeut, sportmasseur, (sport)diëtiste, sportpodoloog en ondersteunen hardlooptrainingen en -cursussen.

Lopers Company is partner van de beste merken op het gebied van lopen. Ons assortiment is er op gericht om zowel de absolute beginner als de ervaren marathon loper van het juiste materiaal te voorzien. We bieden u de nieuwste materialen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Bezoek onze website www.runningdelft.nl of www.loperscompany.nl eens.

Lopers Company Delft; wij houden van hardlopen en dat merk je!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant