Afbeelding

Handel mee op de Pijnacker-Nootdorpse Beursvloer

Actueel 3.807 keer gelezen

Op dinsdag 30 januari 2018 wordt er al weer voor de derde keer gehandeld in maatschappelijke betrokkenheid. Er zijn vorige keer 187 matches tot stand gekomen in iets meer dan 5 kwartier tijd, ruim dertig meer dan toen de Beursvloer voor het eerst werd georganiseerd. Tijdens deze derde Beursvloer Pijnacker-Nootdorp, die plaatsvindt in de aula bij Ipse de Bruggen Nootdorp,  ontmoeten maatschappelijke organisaties en bedrijven die 'iets' willen doen voor de maatschappij elkaar.

De Beursvloer is dé ontmoetingsplek voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. In een zéér dynamische sfeer ontmoet u elkaar, bespreekt u concreet wat u voor elkaar kunt betekenen in kennis, hand-en-spandiensten, faciliteiten, middelen of netwerkcontacten. U handelt in vraag én aanbod en maakt samenwerkingsafspraken in de vorm van een match. De portemonnee blijft daarbij gesloten. Het resultaat: een boost voor het maatschappelijke leven, het vergroten van wederzijdse betrokkenheid, inspiratie en vooral heel veel plezier! Voor inschrijven kijk dan op de website van Beursvloer Pijnacker-Nootdorp.

Over de Maatschappelijke Beursvloer
De Maatschappelijke Beursvloer is een landelijk beproefd concept. De kracht zit hem in de persoonlijke ontmoeting tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Onder het motto 'Geen contract, maar contact' biedt de Maatschappelijke Beursvloer verenigingen, stichtingen en scholen jaarlijks de gelegenheid om in contact te komen met lokale bedrijven. Enerzijds om met elkaar kennis te maken en anderzijds om elkaar te ondersteunen. Ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden die elkaar veel te bieden hebben. Bijzondere ontmoetingen die bijzondere matches opleveren!

Toegevoegde waarde voor lokale ondernemers
Wilt u als bedrijf iets doen voor de Pijnacker-Nootdorpse lokale samenleving? Meldt u dan aan voor de Beursvloer Pijnacker-Nootdorp. Birgit Snelleman van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging, mede-initiator van deze beurs naast Bureau Vrijwilligerswerk en Ipse de Bruggen, denkt graag met u mee over uw mogelijkheden: 'Vaak vragen de maatschappelijke organisatie om geld en dat is niet de opzet van deze beurs. We kijken wat het bedrijf de lokale organisatie te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij een website of expertise bij het werven van sponsors, maar ook aan materialen en middelen die voor hergebruik in aanmerking komen. Zo is er vorig jaar door samenwerking van meerdere partijen een mooie kast voor de Wereldwinkel gemaakt, met vakmanschap van Dennis Interieur en materialen geschonken door Meerbouw BV."

Voor ondernemers kan een concrete invulling van hun doelstelling voor maatschappelijk betrokken ondernemen worden gerealiseerd. U krijgt er altijd iets leuks en waardevols voor terug. Door aanwezig te zijn op de Beursvloer maakt u nieuwe contacten om uw netwerk uit te breiden. Een positieve profilering kunt u gebruiken om een grotere lokale naamsbekendheid te krijgen. En het heeft uiteraard ook voldoening en vooral plezier voor uzelf en uw medewerkers!

Zij doen mee!
Vanuit het bedrijfsleven hebben zich al meer dan 20 enthousiaste bedrijven aangemeld, zoals Telstar Uitgeverij B.V., Rabobank Zuid Holland, AH Pijnacker, Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Tjapko Media en QHSE Professionals. Ook is Schildersbedrijf Soeterbroek weer van de partij naast Impressed en Backoffice Op Maat; kortom veel diverse ondernemers. Op onze website kunt u de volledige aanmeldingenlijst raadplegen.

Hoe 'anders denken' geld oplevert!
Heeft u zich als stichting, vereniging of instelling al aangemeld, maar u heeft nog hulp nodig bij het opstellen van uw vraag en aanbod? Kijk dan op de website naar diverse video's en de vele voorbeelden.  Daar krijgt u handvaten hoe u met bedrijven kunt samenwerken om zo meer resultaat voor uw werk te ontvangen, hetgeen beide partijen én de lokale gemeenschap ten goede komt. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij de vraag wat de maatschappelijke organisatie de lokale ondernemer kan bieden.

Meer informatie en inspiratie?
Op de website www.beursvloerpijnackernootdorp.nl kunt u meer lezen over de Beursvloer, zo ook wie zich tot nu toe hebben aangemeld. Vragen? Mail gerust naar info@beursvloerpijnackernootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant