Afbeelding

Make-up, jezelf zijn, maar nog mooier dan je al bent

Algemeen 795 keer gelezen

Schoonheidsspecialiste Angélique Hoogstraten en eigenaresse van Schoonheidsinstituut Hoogstraten op bedrijventerrein Boezem West weet het zeker: "Make-up maakt je mooier, maar ik vind het vooral belangrijk dat je nog steeds jezelf blijft." In haarworkshops leert ze haar cliënten, (vriendinnen),-groepjes van maximaal vier personen per sessie, om bepaalde make-up technieken te leren aan brengen en de finishing touch om de mooie accenten in een gezicht te accentueren.

"Een goede, mooie make-up aanbrengen kent vele technieken. Dat hoeft niet tijdrovend te zijn. In de workshops leer je snelle manieren om de mooie accenten naar voren te halen. En accenten die je niet graag ziet te verdoezelen. Je blijft jezelf, maar je wordt nog mooier dan je al bent. Ik geniet altijd als ik klanten weer verrast hoor reageren dat ze echt verwonderd zijn hoe kleine dingen zo'n positief effect kunnen hebben," aldus Angélique.

Kersttip
Vlak voor de feestdagen wordt er veel tijd besteed aan de voorbereidingen voor het kerstmaal, de versieringen in huis en de juiste kleding. Voor wie toch wat vermoeid raakt en stralend aan de kerstdis wil verschijnen heeft Angélique alvast de ultieme schoonheidstip: "Vermoeidheid toont vooral rond de ogen. Men is al snel geneigd het camouflageproduct rónd de ogen aan te brengen, maar dat kan anders. Trek een denkbeeldige lijn tussen de start van de wenkbrauw loodrecht naar beneden tot de neusvleugel en vanaf dat punt naar het uiteinde van de wenkbrauw. De driehoek, met de punt naar beneden die je dan krijgt, camoufleer je vanaf het oog met een lichtere tint dan je eigen foundation. Dan verandert de lichtinval en zorgt reflectie ervoor dat je er veel stralender uitziet. De camouflagecrème van het Engelse merk New CID is hier bij uitstek geschikt voor, omdat dit niet in de lijntjes trekt. Het product is zeer geschikt voor rond de ogen. Kom kennismaken en "Ervaar het verschil", zegt Angélique enthousiast.

Angélique werkt altijd met kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast is haar jarenlange ervaring onderscheidend in de omgeving. Vandaar haar 'quote' ervaar het verschil. Afspraak maken of een workshop boeken: tel. 015-369.3034 of info@schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl / www.schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant