Nico en Wilma met een van hun paradepaardjes, het product Secrid.
Nico en Wilma met een van hun paradepaardjes, het product Secrid.

Nico en Wilma Velthoven met mooie kerstcadeaus

Algemeen 1.565 keer gelezen

De tassen- en lederwarenwinkel van Nico en Wilma Velthoven heeft van alles in huis dat kan fungeren als mooi en verrassend kerstcadeau.

Deze altijd enthousiaste ondernemers hebben net hun winkel in Delft gesloten en moeten daar nog wel even aan wennen. "Je bent gewend om even naar Delft te bellen om te vragen of er nog wat aanloop is en ineens hoeft dat niet meer. Het gevoel is dubbel. We zijn blij dat we ons nu helemaal op Nootdorp kunnen concentreren, maar het is toch vreemd", zegt Nico die ook in Delft prachtige tijden heeft beleefd maar die het gezien het klimmen der jaren te druk vond worden met twee winkels.

Dus richten Wilma en Nico alle aandacht op hun speciaalzaak in de Parade in Nootdorp waar ze op volle kracht mee doorgaan. Zoals gezegd: ze hebben van alles in huis voor de cadeau- en feestmaand december. Wat er uit springt dat is Secrid, een handzaam en veilig 'bewaarmiddel' voor geld en pasjes. Mensen met verkeerde bedoelingen hebben geen kans. Veilig in de Secrid kunnen pasjes niet beschadigd raken en ook niet geskimd worden."

Nico Velthoven Lederwaren
Korte baan 18
2632 GK Nootdorp
Tel. 015-2567392
Facebook

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant