Afbeelding

Creëer de beste versie van jezelf

Algemeen 1.191 keer gelezen

Salon Groesbeek, al jaren een begrip in Pijnacker-Nootdorp en omstreken, laat zien dat je met weinig een groot verschil kunt maken. De allround beautysalon staat bekend om haar ultieme klantgerichtheid en vakkennis. Een plek waar je als klant écht centraal staat en waar je op je best weer de deur uit gaat.

In de restyling zien we dit keer drie zussen. Drie verschillende vrouwen, zowel qua uiterlijk als qua karakter, maar alle drie een druk leven met man, kinderen en een baan. Tijdens kantooruren zijn ze casual zakelijk, maar willen voor een avondje uit net even wat meer. Hier is het team van Groesbeek mee aan de slag gegaan. Er is gekeken naar de individuele vrouwen en naar datgene wat hen zo mooi maakt. Dat is het leukste van het vak, aldus Anique Groesbeek: 'Dat we het beste in de klant mogen accentueren. En geloof me, daar is veel minder voor nodig dan dat de klant zelf denkt. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn'.

Groesbeek doet zo'n restyling niet alleen, "we werken echt als team samen en versterken elkaar". Dat geldt eigenlijk voor elk bezoek van klanten; het hele team staat voor je klaar om de beste versie van jou neer te zetten en je praktische tips mee te geven. Zo ook voor de zussen, zij hebben handvatten meegekregen om dagelijks net dat beetje extra te kunnen doen. Om beauty meer in het dagelijkse ritueel te incorporeren en de beste versie van zichzelf neer te kunnen zetten. (CVF)

Groesbeek_advertentie_Online_page_001

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant