Afbeelding
VACATURE

Pak nu je kans bij VanderHelm Bedrijven

Algemeen 2.648 keer gelezen

Alex werkt sinds 1998 bij VanderHelm. "Ik heb Milieukunde bij de toenmalige Hogeschool Delft gestudeerd. Daarna ben ik begonnen bij VanderHelm als veldwerker. Na een paar jaar ben ik doorgegroeid naar projectmedewerker en inmiddels ben ik een paar jaar senior projectleider op het gebied van bodemonderzoek, verhardingsonderzoek en partijkeuringen."

"Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de meest diverse projecten van offerte-aanvraag tot en met de financiële afwikkeling. Ik vind het belangrijk om onze klanten van een goed advies te voorzien en niet alleen te leveren wat er gevraagd wordt. Hard werken en kwaliteit leveren staan voorop, maar er is ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Wat voor mij erg meetelt is dat het ondanks de groei een echt familiebedrijf blijft".

VanderHelm Bedrijven
VanderHelm is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies en realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & lnfra en Ecologie.

Familiebedrijf
VanderHelm is een echt familiebedrijf, dat zie je overal in terug. Onze mensen vormen dan ook het belangrijkste werkkapitaal, want zonder onze mensen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben; dat zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn met recht trots op onze collega's en onze collega's zijn trots om bij VanderHelm te werken.

Wil jij net als Alex ons bedrijf komen versterken, neem dan contact op met Lara van Montfort via telefoonnummer 010-2492460 of L.vanmontfort@vdhelm.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant