Afbeelding
VACATURE

Vertegenwoordiger binnen- en buitenzonwering

Algemeen 1.077 keer gelezen

Vitrona gevestigd te Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs is sinds 1979 de specialist in zonwering, kozijnen en terrasoverkappingen van het Westland, Oostland en omstreken. Het bedrijf telt ca. 30 medewerkers en heeft in de afgelopen periode met haar team van medewerkers en twee showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs een goede naam in de regio opgebouwd.

Debet hieraan zijn het brede en kwalitatief hoogwaardige productenpakket, de klantgerichte wijze van werken en de vakkundigheid van de medewerkers. Tot de doelgroep van de onderneming behoren met name particulieren. In toenemende mate is Vitrona echter ook actief in sectoren als  de Horeca, Zorg, MKB, Onderwijs en de Retail.

Zin in en zonnige toekomst?
Stuur dan een e-mail of kom langs en maak kennis met Vitrona, een duidelijke organisatie met een prettige werksfeer en afwisselende werkzaamheden. Waar ruimte is voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden. Leergierigheid en inzet bieden daarbij door opleidingskansen mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Een prima salaris, dat niet alleen afhankelijk is van leeftijd maar ook van instelling en capaciteiten. Je werkt daarbij voor een kwalitatieve organisatie die staat voor betrouwbaarheid en service in de meest uiteenlopende situaties.

Vertegenwoordiger binnen- en buitenzonwering vestiging Berkel en Rodenrijs
Met Vitrona creëren we voor onze relaties met hoogwaardige oplossingen een optimaal woon, werk en leefcomfort. Huidige contacten onderhouden en nieuwe creëren zijn bij jou dan ook in goede handen. Je ziet kansen en gaat op ontdekkingsreis, waar een wereld voor je open gaat bij Vitrona! Zowel een particulier als een zakelijke klant is bij jou in goede handen als het gaat om een eerlijk en goed advies. Je werkt zelfstandig met als ondersteuning je collega vertegenwoordigers, binnendienstmedewerkers en natuurlijk de mensen achter de schermen. Je krijgt vanuit Vitrona alle ruimte tot zelfontplooiing en je bent vanuit huize leergierig. Adviezen bij de klant thuis, op kantoor of in onze eigen showroom, het nauwkeurig inmeten, secuur uitwerken, tot aan het uiteindelijk verkopen, het aangaan van samenwerking met derden en de ondersteuning van open dagen zitten in het traject. Zit het verkopen je in het bloed en ben je op zoek naar een vooruitstrevend en warm familiebedrijf, dan ben jij degene die wij zoeken!

Kennismaken?
Bel 0174 – 631125 als je geïnteresseerd bent in deze baan bij een ondernemend en enthousiast familiebedrijf of mail jouw contactgegevens met CV en/of korte toelichting naar ikzoekeenuitdaging@vitrona.nl t.a.v. Jack van der Voort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant