Patrick staat klaar voor een afspraak voor de wintercheck.
Patrick staat klaar voor een afspraak voor de wintercheck.

Vakgarage Nootenboom niet bang voor de winter

Algemeen 1.120 keer gelezen

Tussen Nootdorp en Delfgauw, aan de Oudeweg, is het niet alleen mogelijk om brandstof te tanken, maar is vanaf de weg ook de mooie ruime showroom te zien, waar dit weekend nog een expositie plaatsvond met kunstwerken vervaardigd door lokale kunstenaars. Daarachter bevindt zich de Vakgarage en de eigen plaatwerkerij. Autobedrijf Nootenboom is daarmee één van de meest veelzijdige autobedrijven uit de omgeving.

"Dat is inderdaad iets waar we heel trots op zijn. In onze FOCWA gecertificeerde plaatwerkerij staan onze eigen mensen klaar om de schade, klein of groot, zo snel mogelijk te verhelpen. Dit kan geregeld worden via de verzekering of uit eigen zak betaald worden. En het is erg fijn dat we dat allemaal onder één dak kunnen bieden", zo vertelt Menno Roeling, verkoper bij Autobedrijf Nootenboom.

Auto's, schade en onderhoud
Naast het verhelpen van schade kun je bij autobedrijf Nootenboom terecht voor een spiksplinternieuwe Ford of KIA, maar ook voor een mooie occasion, die natuurlijk onder prima garantievoorwaarden verkocht wordt. En wie een auto koopt bij Nootenboom hoeft niet lang na te denken waar men terecht kan voor het jaarlijkse onderhoud of het opslaan van de winter/zomerbanden.

Wintercheck
De Vakgarage van Nootenboom zorgt al jaren voor een veilige auto bestand tegen alle weersomstandigheden. Of zoals Roeling gekscherend omschrijft; "onze receptionist Patrick wordt niet warm of koud van de winter."

Naast het feit dat alle automerken welkom zijn voor een servicebeurt, gaat Nootenboom ook prat op de uitgebreide wintercheck die gedaan wordt. Uiteraard wordt er naar het profiel en de spanning van de banden gekeken, de accu, het koelsysteem, de ruitenwissers en –sproeiers, het remsysteem en nog wat kleine, maar belangrijke punten. Want veiligheid staat voorop bij Nootenboom. Bij een goede adequate service mag snelheid niet ontbreken. U kunt altijd snel terecht bij Nootenboom. Niet alleen voor calamiteiten, maar als het weer omslaat kunt u al binnen een paar dagen terecht voor de seizoenswissel van de banden. "En zo hoort het ook, Nootenboom staat direct klaar voor elke klant en elk automerk", beaamt Roeling.

Nootenboom BV
Oudeweg 29
2631 PA Nootdorp
015-3109955

info@vakgaragenootenboom.nl
www.vakgaragenootenboom.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant