Anuschka:
Anuschka: "Je krijgt energie van dit werk."

Studio Mo voor moderne trendy dameskleding

Algemeen 2.573 keer gelezen

Vrouwen van twintig tot vijftig en ouder komen graag bij Studio MO, de fashionstore aan de Lange Baan 17 in Winkelcentrum Parade. Er is een groot en vast klantenbestand van vrouwen die weten dat je bij Studio MO goed en volgens de laatste trend wordt gekleed.

Het is ook de grote uitdaging van winkelmanager Anuschka en haar collega's Anita, Gaby, Patty en Stephanie om de mensen leuk aan te kleden, samen te zoeken naar leuke combinaties en ze blij en enthousiast de deur uit te zien gaan, om ze na een tijdje nog net zo blij terug te zien komen. Daar krijg je gewoon energie van. Het mooie is ook dat eigenlijk aan ieder klantcontact een verhaal verbonden is.

De tweede winkel van Studio MO is in de Willemstraat 4 in Oud Rijswijk. Beide winkels verkopen topmerken als Nikkie, Maison Scotch, Superdry, COJ, Bianco, Dixie, Studio MO, Alix, Sisterpoint, Mosh Mos, Gaudi en Poelman en Bronx Shoes.

De collecties worden kort op elkaar ingekocht zodat er constant vernieuwing is, rekening houdend met trends, weer en natuurlijk vraag. Ook de winkelinrichting wordt regelmatig vernieuwd. "Onlangs was er weer zo'n metamorfose waarbij we in één avond de winkel gerestyled hebben met het hele team. Met geweldig goed resultaat. Zo proberen ook wij het winkelcentrum telkens weer een nieuwe beleving mee te geven", adus Anuschka.

Studio Mo is ook te vinden op Facebook onder Studio MO (hoofdletters MO) en op Instagram waar de medewerksters dagelijks foto's plaatsen van de collectie. Wie Studio Mo nog niet kent: gewoon eens naar binnen lopen in deze laagdrempelige leuke winkel en kennismaken met de mensen en de mode die je er tegenkomt!

Studio Mo
Lange Baan 17
2632 GC Nootdorp
015 – 361 8515

info@studio-mo.nl
www.studio-mo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant