Afbeelding

Albert Heijn Keijzershof steunt Team Oostland

Algemeen 1.127 keer gelezen

Pijnacker - Kris van Winden (11 jaar) en Leonie Greeve (10 jaar) doen dit jaar met Team Oostland mee aan de Alpe d'HuZes. Afgelopen zaterdag  mochten zij met de  andere leden van Team Oostland flesjes water, appels en bananen verkopen bij de Albert Heijn Keijzershof.

Het water en fruit was door de Albert Heijn gesponsord, zodat iedere euro meteen naar het KWF is gegaan. Veel klanten waren bereid deze artikelen niet aan de kassa, maar in de kraam te kopen en zo dit goede doel te steunen. Het leverde bovendien gezellige gesprekken en veel betrokkenheid bij het doel op. Één man hielp wel op een heel originele wijze, hij had de actie niet helemaal begrepen en had een zak appels voor Kris en Leonie gekocht. In overleg met hem zijn ook deze appels voor het goede doel verkocht.

Alles bij elkaar heeft deze actie € 600,- opgeleverd voor deze 2 kleine kanjers! Team Oostland heeft deze week nog enkele laatste acties en maakt zich dan op voor de eindetappe; het vertrek naar Frankrijk om op 31 mei en 1 juni de Alpe d'Huez te bedwingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant