Afbeelding

Massale vechtpartij bij tankstation

Actueel 7.570 keer gelezen

Nootdorp - Nadat er afgelopen nacht een partybus stopte bij benzinestation Total Jongeneel aan de Ypenburgse Stationsweg in Den Haag (Ypenburg), kreeg een groep 'feestgangers' ruzie met een man die daar op dat moment zijn auto stond te tanken.

De ruzie escaleerde en men raakte slaags met elkaar. De vechtpartij, die buiten begon, ging binnen verder waar vervolgens vernielingen gepleegd werden. Daar raakte ook een onbekend gebleven omstander betrokken in het gevecht en moest vluchten om verdere mishandeling te voorkomen.

"Met deze meneer, gekleed in een rode jas, zoeken wij contact. Ook willen wij graag met mensen in contact komen die getuige waren van deze vechtpartij. Kort na het incident konden de verdachten uit de partybus worden aangehouden. Dat ging echter niet geheel zonder slag of stoot want wij moesten met meerdere collega's en zelfs met politiehonden aan de slag om de twintig verdachten aan te houden", meldt een woordvoerder van de politie. De politie zoekt getuigen via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant