Afbeelding

Uitnodiging Terrasoverkappingshow Vitrona

Algemeen 279 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Vitrona zet vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april de deuren weer wagenwijd open voor haar jaarlijkse Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en Louvré terrasoverkappingen.

Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonkamer. Heerlijk genieten van een kop koffie of een wijntje in uw veranda of tuinkamer. In de zomer ontspannen tijdens de lange avonden en in de herfst comfortabel nazomeren. "Tijdens onze show zult u geïnspireerd raken over de mogelijkheden voor het ultieme buitenleven. Wij presenteren ruim acht verschillende terrasoverkappingen, uiteenlopend van textieldoek, polycarbonaat, vast en schuivende glasdaken en aluminium louvre-lameldaken", vertelt eigenaar Mark van der Voort enthousiast. Naast het diverse aanbod terrasoverkappingen biedt Vitrona ook tal van accessoires voor extra comfort, zoals windschermen, winddoeken, onderzonwering, terrasverwarmers en verlichting.

Culinair genieten
Terwijl u ideeën opdoet voor uw eigen tuin, geniet u van de culinaire hapjes die door een plaatselijke chef kok van Pure Passie On Tour worden bereid op een 'Green Egg'. Neem gerust uw kinderen mee, want in de showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver.

Van harte welkom
De Terrasoverkappingshow bij Vitrona is geopend op vrijdag 31 maart van 9.00 – 17.00 uur en zaterdag 1 april van 10.00 - 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij de showroom aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom. Meer informatie over dit familiebedrijf en haar oplossingen kunt u vinden op www.vitrona.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant