Afbeelding

Headline Haarmode neemt Moyzo over

Algemeen 3.461 keer gelezen

ADVERTENTIE - Berry Stokman, bekend van Headline Haarmode in Delft, is de nieuwe eigenaar van Moyzo, de veelzijdige salon aan de Laan van Nootdorp, op het hoekje van winkelcentrum Parade in Nootdorp. De geboren kapper gaat in Nootdorp dezelfde succesformule hanteren als aan de Vrijheidslaan in Delft, met dat verschil dat de salon in Nootdorp nog meer verschillende disciplines in huis heeft.

Het grote succes van de salon in Delft is de combinatie van topkwaliteit, sfeer, gezelligheid en zeer ruime openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag van negen uur 's morgens tot tien uur 's avonds en op zaterdag van negen tot vier kunnen de klanten er terecht. "Dat werkt al jaren heel goed en dat gaan we hier in Nootdorp dus ook doen", aldus Berry die afkomstig is uit een onvervalst Delft kappersgeslacht.

"Mijn opa is in 1939 ermee begonnen en ook mijn vader – die jammer genoeg te jong is overleden – was een echte kapper. Een oom van mij is 72 en heeft nog steeds een eigen salon als herenkapper in de Loudonstraat in Delft. Een neef van mij heeft een of meer salons in Lansingerland. Het zit ons in het bloed. Zelf heb ik niet zo veel tijd meer om te knippen, maar ik kan het bij wijze van spreken met mijn ogen dicht", aldus de man die vanaf zijn vijftiende in het vak zit.

Elf jaar geleden nam Berry Stokman Headline Haarmode in Delft over. De 28 jaar geleden gestarte zaak draaide toen al als een trein en die trein is alleen maar harder gaan rijden. "De zaak in Delft staat als een huis en dus was ik stiekem al langer aan het rondkijken of ik ergens een tweede zaak kon beginnen. Dit is nu een mooie mogelijkheid", aldus de ondernemer met een flinke twinkeling in zijn ogen.

De man is 48 jaar en ondanks dat hij 35 vrouwen op de loonlijst heeft staan, is op zijn keurig gecoiffeerde hoofd nog geen grijze haar te bekennen. Kleuren mag dan een belangrijke kernactiviteit zijn van die 35 vrouwen: het haar van Berry is helemaal zijn eigen natuurlijke kleur nog. "Mijn vader had hetzelfde: die werd ook niet grijs."

Headline Haarmode wil in Nootdorp in alle opzichten dezelfde topkwaliteit gaan leveren als in Delft. En dat geldt niet alleen voor de haarbehandeling, maar ook voor de schoonheidssalon, de ontspannende massage, de nagelstudio en voor de zonnestudio die ook onderdeel is van de ruime winkel aan de Laan van Nootdorp nummer 83, hoekje Sportparkweg.

Headline werkt bij alles met topproducten. Een van die merken is Chi voor het ammoniavrij kleuren van haar. Steeds meer mensen kiezen daarvoor. Het is veel beter voor het haar dat meer blijft glanzen. "We geven mensen de keuze."

Kwaliteit staat heel hoog in het vaandel bij Headline Haarmode maar tegelijk heeft de zaak door het jaar heen heel veel acties. Net nog op Valentijnsdag: als je dan met z'n tweeën kwam, hoefde je maar voor een te betalen. Gedurende de maanden februari en maart zijn er openingsacties waarbij de korting kan oplopen tot dertig euro. Berry raadt de klanten aan de site en de Facebookpagina goed in de gaten te houden. "We gaan knallen met ons vernieuwde team en met Joyce als bedrijfsleidster heb ik er alle vertrouwen in dat Headline Haarmode ook in Nootdorp een succes wordt."

Berry zegt tot slot dat je met en zonder afspraak terecht kunt in de salon en dat je ook online een afspraak kunt maken!

Headline Haarmode
Laan van Nootdorp 83
2632 GS Nootdorp
015 - 3105580
Facebook

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant