Afbeelding

De Hypotheker Nootdorp heeft het razend druk

Algemeen 1.307 keer gelezen

ADVERTENTIE - Alweer bijna 12,5 jaar is De Hypotheker ook in Nootdorp gevestigd. Het kantoor is gelieerd aan De Hypotheker Leidschendam en  De Hypotheker Zoetermeer. Henk Otgaar is van deze drie kantoren de eigenaar en Manfred Meijers in is de Parade in Nootdorp de bedrijfsleider. Collega Paul van Wissen werkt vanuit het kantoor in Zoetermeer maar is ook een paar dagen in Nootdorp actief.

Het werkgebied van De Hypotheker Nootdorp is vooral Nootdorp, Ypenburg en ook Pijnacker waar deze objectieve en onafhankelijke adviseur geen vestiging heeft. De kracht van De Hypotheker is dat ze zaken doet met alle goed bekend staande geldverstrekkers. De adviseur van De Hypotheker zoekt voor de klant naar de beste maatoplossing en dan gaat het niet alleen over de laagste rente maar juist over de laagste rente in combinatie met allerlei andere aspecten, zoals wensen van de klant, voorwaarden, enzovoort. 

"We gaan met de mensen samen op zoek naar het beste financiële totaaladvies en betrekken daar zaken bij als arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden, kortom het totale plaatje van onze klant, die op zoek is naar een passende hypotheek. We  beschikken daarbij over de reguliere producten van de verstrekkers met wie we zaken doen. Daarnaast hebben we ook eigen en gelabelde producten en voorwaarden. Deze producten zijn alleen bij De Hypotheker verkrijgbaar."

Het allerbelangrijkste is dus dat De Hypotheker vanuit een overallview kijkt naar wat objectief de beste en meest gewenste oplossing is voor de klant. Mensen van allerlei leeftijden, opleidingsniveau en inkomen kiezen voor De Hypotheker. Je betaalt een vast bedrag aan advieskosten afhankelijk van de werkzaamheden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Adviseren is de kracht. Niet alleen voor mensen die een woning kopen en dus op zoek naar een hypotheek, maar ook voor mensen die op dit moment veel meer rente betalen dan de huidige markt en op zoek zijn naar de mogelijkheden van oversluiten van de hypotheek.

"Er is best veel mogelijk en dat geldt sowieso ook voor het verkrijgen van een hypotheek.Enerzijds zijn de normen de laatste jaren wel aangescherpt maar anderzijds hebben bijvoorbeeld ondernemers  nu onder bepaalde voorwaarden  al na één jaar ondernemerschap de mogelijkheid om een hypotheek te verkrijgen", aldus Manfred Meijers die het in de booming woningmarkt best druk heeft.

De Hypotheker is flexibel en klantgericht. Het laatste nieuws is dat de ervaren ReMax-makelaar Bert van der Krogt zijn intrek heeft genomen in het kantoor van De Hypotheker Nootdorp. Wie via De Hypotheker gebruikt maakt van zijn makelaarsdiensten, kan zowel bij aankoop als verkoop rekenen op zijn persoonlijke begeleiding en interessante tarieven. Over tarieven gesproken: het eerste gesprek met De Hypotheker is altijd op kosten van de Hypotheker zelf. 'We willen te allen tijde  laagdrempelig blijven.'

De Hypotheker Nootdorp
Lange Baan 19
2632 GC Nootdorp
Winkelcentrum De Parade
015 - 310 7210

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant