Chris en Erna wonnen de hoofdprijs van de Nieuwjaarspuzzel: een diner voor twee bij Grand Café 1837.
Chris en Erna wonnen de hoofdprijs van de Nieuwjaarspuzzel: een diner voor twee bij Grand Café 1837.

Van Nieuwjaarspuzzel naar diner voor twee

Actueel 1.113 keer gelezen

Chris Couprie uit Nootdorp kreeg vorige week de hoofdprijs uitgereikt van de Nieuwjaarspuzzel van Telstar/Eendracht. Chris mag met partner Erna ‘aanvallen’ bij Grand Café 1837.

Een heerlijk Diner voor Twee. Dat is namelijk de hoofdprijs van de jaarlijkse Nieuwjaarspuzzel van Telstar/Eendracht. Chris had genoten van de puzzel: de juiste plaatjes bij de juiste adverteerders zoeken. “Ik ben er al veel vaker mee bezig geweest maar meestal vergat ik dan de oplossing in te zenden. Nu dacht ik: het moet maar een keer echt gebeuren. En dan win ik meteen de hoofdprijs. Dat is heel leuk”, aldus Chris die in de rustige periode rond de feestdagen graag even zo’n puzzel oplost.

Kim Kleijweg en medewerkster Lisa reikten de dinercheque uit aan Chris en partner Erna. Dat gebeurde woensdag 5 februari. Chris vertelde dat puzzels oplossen een leuke hobby is en dat hij daarnaast ook heel graag ‘kokkerelt’. Vooral de Italiaanse en de Surinaamse keuken spreken hem aan. Grand Café 1837 krijgt straks dus een ‘kritische kok’ maar tegelijk ook een ‘dankbare eter’ op visite! Samen met Erna dus!

Nog meer prijzen
Er zijn nog meer prijzen verloot: de 2e prijs: een waardebon van Drogisterij Parfumerie Aad van Leeuwen voor J. van der Ploeg. De 3e prijs: een waardebon van de Wereldwinkel voor A. van Schie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant