Nieuws uit Pijnacker-Nootdorp - ,

Beelden inbraak Öztad op Telstar Online

29 februari 2012 15:42 | 2743 keer bekeken | Nieuws » Actueel

Nootdorp - Vanavond bewegende beelden in de uitzending bij Team West, maar nu al wat screenshots op Telstar Online.

In de nacht van maandag 30 januari op dinsdag 31 januari 2012, werd er in het winkelcentrum de Parade ingebroken bij het Turkse restaurant Öztad  aan de Laan van Nootdorp te Nootdorp. De verdachten begonnen rond middernacht met intrappen van de voordeur maar werden gezien en gingen ervandoor. Daarbij werd een donkere scooter gezien, Type Yamah Aerox.

Rond 00.50 uur kwamen ze terug en trapten de deur in, waarna ze er vandoor gingen. Om 01.25 uur werd door meerdere getuigen in de omgeving een crossmotor/brommer gezien, Type Honda MT(X) of Yamaha. Kleur wit met vermoedelijk rood. Omstreeks 02.00 uur kwamen de verdachten weer terug en namen uit het restaurant de kluis mee. Wie herkent de daders op de foto's al dan niet in combinatie met de crossbrommer/motor.

Signalementen
Dader 1: - lichte (blanke) huidskleur; - half lange gewatteerde jas, tot iets onder zijn heup, met capuchon; - opvallende witte Nike (mogelijk Air Max) sportschoenen; - witte sokken - zwarte trainingsbroek met elastiek aan de onderkant van de broekspijpen. Dader 2: - lichte huidskleur; - donker (zwart?) haar; - gewatteerde jas met capuchon met bontkraag; - zwarte adidas trainingsbroek met de bekende drie witte strepen op de buitenzijde van de broekspijpen. Tips via 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Plaats als eerste een reactie op dit bericht

Wanneer je inlogt, kun je op dit bericht reageren.
Nog geen lid? Meld je dan gratis aan.

ADVERTEREN OP TV? MAIL ONS!

Telstar Online maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.niet meer tonen