De politici namen meteen een kijkje op het balkon van de molen.
De politici namen meteen een kijkje op het balkon van de molen.

CDA geeft prijs aan vrijwilligers van Windlust en Schakelaar

Actueel 532 keer gelezen

Zaterdag heeft het CDA Pijnacker-Nootdorp een taart langs gebracht bij de vrijwilligers van de molen de Windlust en De Schakel. Het CDA deed dit in het kader van Valentijnsdag.

"Het CDA staat achter mensen die zich inzetten voor de samenleving", zegt Maarten Jansen, kandidaat voor Delfland. Molen de Windlust is een icoon voor onze gemeente. Het is een belangrijke trekpleister en leert onze kinderen hoe een molen werkt en hoe meel gemalen wordt. Het CDA wil graag deze geweldige vrijwilligers extra bedanken.

Namens Monique de Veld en het CDA bracht campagneleider Alex Koppers een taart langs bij De Schakelaar in Pijnacker. Monique de Veld, kandidaat voor de Provinciale Staten zegt hierover: "Het is mooi om te zien hoeveel vrijwilligers hier vanuit het SWOP actief bezig zijn. Voor Valentijnsdag hebben we als CDA op meerdere plekken in de provincie vele vrijwilligers bedankt. Je zou het liefst iedereen die zich dag in, dag uit inzet een taart willen brengen. Ik wil daarom vanuit mijn hart dankzeggen aan al deze mensen, die zonder enige zelfzucht zich inzetten voor de medemens. Dat is de kracht van de samenleving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant