Afbeelding

Ingezonden brief: Hondendrama in Keijzershof

Actueel 4.500 keer gelezen

Beste mevrouw die vorige week donderdagmiddag om en nabij 13.30 uur op het Schelpenpad/Rode klaver en Boterbloemerf in Pijnacker fietste, samen met uw twee lieve loslopende flatcoated retrievers, waarvan eentje best nog jong leek.

Het was vast niet uw bedoeling geweest om de dobermann die daar samen met haar vrouwtje en piepklein broertje liep te slaan. U was vast geschrokken van haar geblaf, omdat zij zelf schrok en dat u daardoor hebt uitgehaald. U heeft vast niet geweten dat u daar niet mag fietsen en dat uw honden aangelijnd moeten zijn.

Het was natuurlijk ook niet de bedoeling dat uw loslopende honden bovenop het kleine broertje sprongen. U weet ook vast niet, omdat u niet de moeite nam om te blijven staan en snel weg fietste richting het betonnen bruggetje ook wel bekend als Rode klaver, dat dit kleine hondje hierbij ernstig gewond is geraakt! Dat zijn kleine pootje verbrijzeld is en dat hij inmiddels een zware operatie heeft moeten ondergaan, dat er een pennetje in zijn minuscule pootje is gezet en dat hij heel veel pijn heeft.

U bent dan ook vast benieuwd waar de zwaar ontdane baasjes en honden wonen, zodat u zelf kunt informeren hoe het ermee gaat en wellicht een bijdrage wilt leveren aan de hoge dierenarts kosten?  Het adres kunt u bij mij opvragen.. sterkte!

Liesbeth van der Brugge, liesje_380@msn.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant