(foto: Petra Graafland)
(foto: Petra Graafland)

Dansavond gezellig experiment

Actueel 1.327 keer gelezen

Pijnacker - Om eens te kijken of de traditie van dansavondjes in Noord uit het verleden nieuw leven in te blazen was had de wijkvereniging Noord een nostalgische dansavond georganiseerd.

Afgelopen vrijdagavond wisten 55 mensen het Parochiehuis te vinden voor een avond met live muziek van de plaatselijke band Stumbling. Deze band speelt vooral Jazzy dansmuziek uit de jaren '30 en '40 met af en toe een grap of een Rock & Roll nummer. Om 20.00 uur ging de muziek van start. Er werden veel foxtrots gespeeld, maar ook weleens een wals en aan het einde zelfs twist en Rock & Roll. Door veel van de aanwezigen werd daar enthousiast op gedanst. Anderen genoten vooral van de muziek van de band die zeer gewaardeerd werd.

Er waren zo'n 15 mensen uit de wijk Noord, maar een aantal dans-enthousiastelingen waren zelfs uit Nootdorp, Rijswijk en Leidschenveen gekomen. Omdat de meeste mensen elkaar bij aanvang niet kenden was men eerst wat stil, maar na de eerste pauze werd het steeds gezelliger aan de tafels. Uiteindelijk hebben alle bezoekers een heel leuke avond gehad en zou die volgens hen voor herhaling vatbaar zijn. De wijkvereniging moet zich echter beraden om deze activiteit vaker op het programma te zetten met zo weinig mensen uit de wijk zelf. Zij gaan op zoek naar andere gezelligheid waar hopelijk meer belangstelling voor is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant