SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Gratis kindervoorstelling tijdens De Verbeelding

Actueel 746 keer gelezen

Een dikke olifant die boven in een boom een ei uitbroedt, kan dat? In de kindervoorstelling 'De olifant die woord hield' kom je dat te weten!

Het verhaal, naar een sprookje van Annie MG Schmidt, wordt verteld door Peter Faber. Faber (de andere) vertelt de meest uiteenlopende verhalen aan jong en oud. Hij kruipt in de huid van mens en dier, brengt hen tot leven en staat zo letterlijk midden in zijn verhaal. Het ene moment zit je op het puntje van je stoel, het andere moment hang je ontspannen achterover, om dan ineens …!.

De voorstelling, voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar, begint om zaterdagmorgen 29 september om 10.30 uur en vindt plaats in het CJMV-gebouw, Kerkweg 24 in Pijnacker. Kaartjes zijn, zoals altijd, helemaal gratis! Wel moeten die vooraf opgehaald worden bij Het Moortje in de Stationsstraat of boekhandel Van Atten aan het Emmapark in Pijnacker.

Het weekend van 29 en 30 september staat heel Pijnacker-Nootdorp sowieso bol van activiteiten. Kunst en cultuur voor iedereen en overal. Op diverse mooie locaties in Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp en Pijnacker, zijn twee dagen lang exposities en optredens op het gebied van zang, muziek, dans en theater. Op het Raadhuisplein in Pijnacker is het Verbeeldingsfestival the place to be. Hier vind je terrasjes, optredens van bandjes en de creamarkt.

Zaterdag 29 september om 20.30 uur is er een spectaculair optreden van Beth en Flo. Beth en Flo, twee jonge dames, spelen een prachtig klassiek concert op vleugel en larderen dat met een tikkeltje cabaret. Kaarten hiervoor zijn te koop via www.deverbeelding.nu, bij de Jumbo en Drogisterij Aad van Leeuwen in Nootdorp, bij Boekhandel Van Atten en Het Moortje in Pijnacker en bij Hubo en Verhage in Delfgauw.

Het complete programma én plattegrond is te vinden op www.deverbeelding.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant