Afbeelding

Delfgauwenaren zetten Kijkduin muzikaal op zijn kop met The Boulevard of Golden Music

Actueel 1.620 keer gelezen

Delfgauw/Kijkduin - Op zondag 15 juli aanstaande treden The Black Albino's op tijdens The Boulevard of Golden Music. Martin en Els Reitsma-de Wit uit Delfgauw organiseren samen met Rainbows International Presentaties het inmiddels beroemde muziekfeest op de boulevard.

De band, opgericht in 1961, stond in de jaren zestig met bands als The Golden Earrings, René and The Alligators, Tee Set en Peter & his Rockets op grote beatevenementen. Afgelopen zondag trad de band op tijdens het Beatfestival waar ook Delftenaren Polle Eduard en Hilde Marchal succesvolle optredens deden.

The Black Albino's zullen weer mooie aansprekende nummers laten horen uit de gouden muziekperiode van de Rock 'n Roll. Er zullen instrumentale en vocale nummers te horen zijn van onder meer; Cliff & the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, Beatles., Rolling Stones, The Searchers en Carl Perkins.

Kom de sfeer proeven uit de tijd van de Hoela hoep, Vetkuiven, Puch en Tomos, Shake, Rattle and Roll, de Plu en de Kikkers met de muziek van deze legendarische band die het nog steeds zo goed doet! In verband met de WK finale voetbal is de aanvang van het optreden vervroegd. Het optreden begint nu rond 13.30 uur. Er zal eveneens een support-act optreden. De optreedlocatie bevindt zich op de Boulevard van Kijkduin. Presentatie Esther en Boudewijn Regenbogen. Deze optredens worden u aangeboden door: Stichting Beach Resort Kijkduin en de ondernemersvereniging Kijkduin i.s.m 2Inspire.

Dorpsgenoten Els en Martin staan aan het roer van The Boulevard of Golden Music.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant